ComputerSalg.dk

Skab selv det lys, der er perfekt til dig

Med produkter fra Nordlux' Smart, kan du nemt styre og automatiserer dit hjem. Nordlux har udviklet appen "Nordlux Smart Light", som gør det nemt for dig, at styre lyset. Her kan du via Bluetooth eller WiFi, lave programmer, inddele i forskellige rum eller bare skabe overblikket over dine endheder.
Du kan automatiser og styre dit lys, præcis som du vil have det. Skru op og ned for både Kelvin samt Lumen. Så uanset om du trives i varme farver eller elsker kold lys, er det helt op til dig!

Giv alle dine lamper det perfekte lys

Med Nordlux’ Smart-pærer kan alle dine lampe-arter få et nyt liv. Sæt pæren i den langbenede stander, den frække natlampe eller i hele flokken af spots på terrassen, og indstil lysets ”temperatur” og ”styrke”, så du får det lys, der passer perfekt.

Perfekt lys til alt, hvad der rører sig i haven

Med Nordlux’ Smart-pærer og de elegante Smart-udendørslamper kan du skabe det lys i haven, der er behov for. Automatiserer du lyset via Smart-sensoren, er der vågeblus til dem, der vil sidde stille og hygge i mørket og fuldt blus til dem, der vil baske med vingerne.Lyskilder


GU10


E14 & E27
Tilbehør