Det første wi-fi-system til hele hjemmet med omfattende sikkerhed.

Wi-fi bør altid fungere

Deco er en wi-fi-løsning til hele hjemmet, som giver dig et stabilt netværk uanset dit hjems størrelse eller konstruktion. Den skaber et samlet wi-fi-netværk, så du kan nyde en problemfri forbindelse i hele hjemmet.

De eneste begrænsninger på dit wi-fi bør være dem, som du og din familie selv vælger. TP-Link HomeCare™ leverer omfattende sikkerhed, så enhver enhed på dit netværk automatisk beskyttes mod online trusler. Med HomeCare drevet af Trend Micro™ har du altid den nyttige forældrestyring, antivirus og QoS lige ved hånden.

Adaptiv antivirus

For at være beskyttet mod de konstant skiftende online trusler har du brug for en sikkerhedsløsning, der er lige så dynamisk. HomeCare leverer filtrering af skadeligt indhold og forhindring af indtrængen til dit hjemmenetværk samt en karantænefunktion til inficerede enheder.

Tilpasning af QoS

Med QoS kan du tildele båndbredde til de enheder, du bruger mest, så de kan køre optimalt. Den enkle styring lader dig prioritere båndbredde for streaming, spil, surfing og videochat.

TP-Link ART™ ("Adaptive Routing Technology", adaptiv router-teknologi)

Den bedste forbindelse. Hver gang. For hvert rum.

ART vælger automatisk den bedste sti for alle enheder i dit hjem baseret på hver Deco-enheds placering. Uanset hvor du befinder dig, vil du altid have den bedst mulige forbindelse via et enkelt SSID (netværksnavn). Både ved 2,4 GHz og 5 GHz placerer ART dine enheder på det rette frekvensbånd, baseret på enheden og hvordan du bruger den. Med ART kan du frit bevæge dig fra rum til rum, mens du streamer, spiller, downloader og surfer – alt sammen med en problemfri wi-fi-forbindelse.

Lad Deco stå for opsætningen

Deco er let at konfigurere. Du skal bare downloade appen og lade Deco finde det perfekte sted, der giver maksimal dækning.

Nyttig forældrestyring

Enkel, intuitiv forældrestyring gør det let at passe på dine børn, mens de er online.


TP-LINK Top produkter