NYHED!

DECO fra TP-LINK
kommer snart

Det første Wi-Fi-system til hele hjemmet, med omfattende sikkerhed.

Kommer snart

Fordi Wi-Fi altid skal fungere

Deco er en komplet hjemmebaseret Wi-Fi-løsning, der holder dit netværk stærkt, uanset størrelsen eller konstruktionen af dit hjem. Det skaber et samlet Wi-Fi-netværk, så du kan nyde en forstyrrende forbindelse, når du bevæger dig rundt i dit hjem.

De eneste begrænsninger, som din Wi-Fi skal have, er dem, du vælger til din familie. TP-Link HomeCare ™ giver omfattende sikkerhed, så alle enheder på dit netværk beskyttes automatisk fra online-trusler. Med HomeCare drevet af Trend Micro ™ har du stærk forældrekontrol, antivirus og QoS lige ved hånden.

For at være beskyttet mod det stadigt skiftende landskab af online-trusler, har du brug for en sikkerhedsløsning lige så dynamisk. HomeCare giver skadeligt indholdsfiltrering og indbruds forebyggelse til dit hjemmenetværk samt karantænefunktionalitet af inficerede enheder.

Med QoS kan du tildele båndbredde til de enheder, du bruger mest, og holde dem kørende på deres bedste. Enkle kontroller giver dig mulighed for at prioritere båndbredde til streaming, spil, surfing eller videochat.

TP-Link ART ™ (Adaptive Routing Technology)

Den bedste forbindelse. Hver gang. Hvert rum.

ART vælger automatisk den klareste sti for alle enheder i dit hjem baseret på placeringen af hver Deco-enhed. Uanset hvor du er, har du altid den bedst mulige forbindelse, hele via en enkelt SSID (netværksnavn). Uanset om det er 2,4 GHz eller 5 GHz, placerer ART dine enheder på det korrekte bånd baseret på enheden og hvad du bruger det til. Med ART kan du flytte fra rum til rum, mens du streamer, spil, download og browse-alt på en problemfri Wi-Fi-forbindelse.

Lad Deco tage sig af installationen

Deco er let at oprette. Du skal blot downloade appen og lade Deco finde det perfekte sted for den bedste dækning.

Kraftfulde forældrekontrol

Enkle, intuitive forældrekontrol gør det nemt at holde dine børn sikre, mens de er online.


TP-LINK Top produkter