OPNÅ FLEKSIBILITET OG MOBILITET MED JABRA

Med Jabras trådløse lydenheder kan du effektivt og nemt skifte mellem computer, tablet og smartphone. Lad Jabra hjælpe dig med at få det meste ud af hvert minut. Tid og sted som traditionelt set har adskilt arbejde og privatliv bliver mere og mere sløret, hvilket giver mere fleksibilitet til at arbejde forskellige steder. Håndter alle aftaler, relationer, opdateringer og påmindelser med Jabras avanceret teknologi.

Med lydkvalitet i top og komfort hele dagen, imødekommer Jabra dine behov, så du ubesværet kan opnå den effektivitet og produktivitet, du har behov for, for at løse dine opgaver. Se de seneste nyheder fra Jabra – og bestil hos ComputerSalg i dag.JABRA SPEAK 710; MERE STYRKE TIL DINE KONFERENCEKALD OG MUSIK

Jabra har netop tilføjet en ny og spændende speakerphone til Jabra Speak-serien; Jabra Speak 710. Med Speak 710 kan du nyde lyd i høj kvalitet i et førsteklasses bærbart design til dine opkald og musik. Den første professionelle og personlige trådløse kommunikationsenhed. Speak 710 har en omni-direktionel mikrofon, som dækker op til 6 personer i samme lokale. Desuden 15 timers batteritid og en HiFi højttaler, som sikrer krystalklare samtaler og musik.


Hvad er effektivt samarbejde værd?

I vores seneste undersøgelse fortalte i os følgende..

92 %

Opfatter møder som en aktivitet, hvor de bidrager aktivt til virksomhedens opgaveløsning.

63 %

siger, at tekniske problemer påvirker deres præsentationer negativt.

36 %

siger, at møder har en negativ effekt på deres personlige produktivitet.

18

fulde arbejdsdage pr. år bruges på møder.

JABRA EVOLVE 75 – DET BEDSTE TRÅDLØSE HEADSET TIL KONCENTRATION I DET ÅBNE KONTORMILJØ

Jabra introducerer den seneste tilføjelse til den populære Jabra Evolve-serie; det trådløse Evolve 75 headset. Du kan lukke støj ude og undgå forstyrrelser i det åbne kontorlandskab og forblive fokuseret på dine opgaver. Jabras professionelle, højteknologiske trådløse headset leverer fantastisk lyd og overlegen aktiv støjdæmpning (ANC).

  1. Overlegen lyd til opkald og musik.
    Højttalere i verdensklasse og HD-lyd for krystalklare opkald og musikafspilning

  2. Reducér støj og forstyrrelser
    Overlegen aktiv støjdæmpning og integreret busylight, der fungerer som et “forstyr-ikke”-signal og forbedrer produktiviteten.

  3. Mere frihed
    Dobbelt Bluetooth®-tilslutning til to enheder på samme tid til opkald og musik. Fleksibilitet til at gå op til 30 meter væk fra din tilsluttede enhed78 %

giver udtryk for at støj og forstyrrelser påvirker deres produktivitet negativt.

60 %

af IT beslutningstagerne mener, at headset spiller en afgørende rolle for en succesfuld adoption af UC.

24 minutter

af produktiv tid er tabt hver dag på grund af støj og forstyrrelser.

Jabra Evolve-serien