Det er på tide at lukke alle forbindelser til Jack!

Apple skrotter jackstikket på iPhone 7 - og med al sandsynlighed er det den vej, udviklingen går. Vær derfor på forkant - og vælg et trådløst headset til din smartphone. Jabra tilbyder en række enheder, så du kan mærke den trådløse frihed og være mobil med din arbejdsplads. Hos ComputerSalg kan du bl.a. købe Jabra Evolve 65, Jabra Supreme UC og Jabra Speak 510, som du kan benytte sammen med din smartphone og UC platform.

Jabra Evolve 65 – det er her, du kan mærke forskellen

Når du bliver afbrudt i dine opgaver, tager det helt op til 23 minutter at genvinde fokus. Jabra Evolve 65 er et avanceret, trådløst headset, som fjerner baggrundsstøj og forstyrrelser, så du kan have fuldt fokus på opgaverne.

  1. Rækkevidde 30 meter.
  2. Busylight.
  3. Bluetooth tilslutning.
Læs mere om Evolve-serien her
Jabra Supreme UC – markant bedre lyd i dine samtaler

Jabra Supreme UC er et trådløst bluetooth headset med avanceret lydteknologi såsom HD lyd og aktiv støjdæmpning, der sikrer en mere naturlig lydoplevelse og krystalklar stemmegengivelse for dig og den, du taler med.

  1. Aktiv støjdæmpning,
  2. Teknologi til dæmpning af vindstøj.
  3. Patenteret flip-mikrofonarm.Jabra Speak 510 – gør konferenceopkald muligt, hvor som helst

Du kan lave en samtale om til et effektivt telefonmøde på få sekunder med Jabra Speak 510. Den intuitive speakerphone tilsluttes via USB og Bluetooth og giver en krystalklar lyd. Alle nødvendige funktioner til telefonmøder - enkelt og ukompliceret.

  1. Tilslut via Bluetooth eller USB.
  2. Op til 150 meters trådløs rækkevidde.
  3. Genopladeligt batteri.