Wacom Intuos Pro

De nye Wacom Intuos Pro modeller bringer ny kontrol til din kreativitet. Den følsomme Wacom Pro Pen 2 og det slanke tablet design gør det muligt at tegne i hidtil uset detaljer. Og arbejder man med Wacom Intuos Pro Paper Edition, kan du tegne med blæk på din foretrukne papir med FineTip Pen og konvertere dine skitser til digitale filer - klar til at redigere i dit favorit software.

Wacom MobileStudio Pro

Wacom MobileStudio Pro er designet til professionelle, der ønsker frihed til at skabe overalt, Wacom MobileStudio Pro pakker en hel studie fuld af kraftfulde kreative værktøjer i en linje af lette mobile pen computere. Med den nye Wacom Pro Pen 2 med 4x højere pen nøjagtighed og trykfølsomhed, at computerkraft til at køre krævende kreative 2D, 3D og CAD-software, ekstraordinære grafik og et komplet sortiment af kreative funktioner, det er den eneste kreative værktøj, du har brug for at bære rundt på.

Med Wacom MobileStudio Pro kan du se din illustration i perfekt detalje med op til 4K-opløsning og usædvanlig høj 96% Adobe RGB farve ydeevne. MobileStudio Pro er klar til 3D. Startende med kraftfulde Intel ™ chips, hukommelse og lagringkonfigurationer, MobileStudio Pro tilbyder en række højtydende grafik muligheder, herunder NVIDIA® Quadro® grafik.

Wacom Cintiq Pro

Den nye Wacom Cintiq Pro giver en pen-on-screen tegne oplevelse som ingen anden. Udformet til professionelle kunstnere og designere, der kombinerer den følsomme nye Wacom Pro Pen 2 med en høj opløsning til at give dig den mest avancerede, intuitive kreativ pen display nogensinde. Ved brug, vil du føle dig straks meget tættere på dine kreationer.

Med en opløsning på op til 4K og farvenøjagtighed op til 94% af Adobe® RGB, har du endelig har en skærm, der lader dig dykke ned i detaljerne. At tegne på det ætsede glas overflade giver dig en naturlig pen-on-papir følelse, der giver den helt rigtige mængde af modstand. Du vil næsten glemmer du tegner på en skærm.

Wacom Cintiq 27

Cintiq 27QHD creative pen display sætter nye standarder for farve, opløsning og produktivitet. De mest naturlige former for kreativ udfoldelse møder det mest avancerede interface design, hvor du kan skabe med en trykfølsom pen direkte på en 27" glas display uden skarpe kanter.

Med Cintiq 27QHD får du naturtro farver på en højopløsningsskærm med en uforlignelig klarhed og farvefølsomhed inden for kreative områder som billedbehandling, 2D/3D-animation, spiludvikling, print- og pre-press Proofing og grafisk design.

Wacom Bamboo Stylus Duo

Bamboo Duo – To i en-stylus til touchskærme og papir Bamboo Duo er en fremragende to-i-en stylus med en kulfiberspids i den ene ende, der gør det nemt at trykke, tage noter og tegne på alle touchskærme, og en sort kuglepen i den anden – i førsteklasses kvalitet, til at skrive på papir. Det ergonomiske, trekantede design og soft-touch-overfladen gør, at den ligger godt i hånden og er perfekt afbalanceret. Download Bamboo Paper-appen for at gøre det nemt at tage noter og tegne, og brugInkspace-tjenesten til at gemme, forme og dele dine ideer.

Wacom Bamboo Stylus Solo

Bamboo Solo – Nem navigering og indtastning på touchskærmeBamboo Solo er en fremragende stylus, som med dens udskiftelige kulfiberspids gør det nemt for dig at trykke, skrive og tegne på din tablet, smartphone eller pc's touchskærm.Det ergonomiske, trekantede design og soft-touch-overfladen i fire farver – sort, hvid, blå og rød – giver en komfortabel fornemmelse og en autentisk oplevelse, der minder om en rigtig kuglepen.Bamboo Solo er kompatibel med alle iOS-, Android- og Windows -touchskærme. Download appen Bamboo Paper, som gør det nemt for dig at tage noter og tegne skitser. Inkspace-tjenesten gør det nemt at gemme, forme og dele dine ideer.

Wacom Bamboo Slate Smartpad

Skriv naturligt med kuglepen på et papir, og gem/del derefter dine noter og ideer i skyen.

Bamboo Slate er en smartpad, som giver dig mulighed for at skrive naturligt med en kuglepen på et hvilket som helst papir, og med et tryk på en knap kan du konvertere dine håndskrevne noter til "levende" digitale filer. Med den tilhørende app, Wacom Inkspace, kan du organisere, redigere og dele dine noter og tegninger på din iOS- eller Android Bluetooth®-aktiverede smartphone eller tablet. Og du kan tage det helt roligt, hvis du ikke er i nærheden af din mobile enhed – du kan gemme op til 100 sider på din Bamboo Slate og synkronisere senere.

Wacom Bamboo Omni Stylus

Bamboo Omni – Tag noter hurtigt og nemt Bamboo Omni er en stylus med fin spids, som er designet til at tage noter på iOS eller Android touch-enheder. Det er ikke nødvendigt med app-parring, og Omni fungerer også uden Bluetooth. For at beskytte den robuste 1,9 mm tynde spids eller slå din stylus til og fra, skal du blot dreje Bamboo Omni. Den føles komfortabel og velbalanceret i hånden takket være den ergonomiske, trekantede profil, den førsteklasses soft-touch overflade og højkvalitets materialerne, der er brugt.Download Bamboo Paper-appen for at opbevare dine noter, ideer og tegninger. Inkspace-tjenesten gør det nemt for dig at gemme, forme og dele dine ideer. Og der er mange flere værktøjer, du kan udforske i Wacom Marketplace.

    Wacom Bamboo Folio

    Skriv naturligt med kuglepen på hvilket som helst papir, og gem/del derefter dine noter og ideer i skyenBamboo Folio er en smartpad, som giver dig mulighed for at skrive naturligt med en kuglepen på et hvilket som helst papir, og med et tryk på en knap kan du konvertere dine håndskrevne noter til "levende" digitale filer. Med den tilhørende app, Wacom Inkspace, kan du organisere, redigere og dele dine noter og tegninger på din iOS eller Android Bluetooth®-aktiverede smartphone eller tablet. Og du kan tage det helt roligt, hvis du ikke er i nærheden af din mobile enhed – du kan gemme op til 100 sider på din Bamboo Folio og synkronisere senere.