Wacom Bamboo Stylus Duo

Bamboo Duo – To i en-stylus til touchskærme og papir Bamboo Duo er en fremragende to-i-en stylus med en kulfiberspids i den ene ende, der gør det nemt at trykke, tage noter og tegne på alle touchskærme, og en sort kuglepen i den anden – i førsteklasses kvalitet, til at skrive på papir. Det ergonomiske, trekantede design og soft-touch-overfladen gør, at den ligger godt i hånden og er perfekt afbalanceret. Download Bamboo Paper-appen for at gøre det nemt at tage noter og tegne, og brugInkspace-tjenesten til at gemme, forme og dele dine ideer.

Wacom Bamboo Stylus Solo

Bamboo Solo – Nem navigering og indtastning på touchskærmeBamboo Solo er en fremragende stylus, som med dens udskiftelige kulfiberspids gør det nemt for dig at trykke, skrive og tegne på din tablet, smartphone eller pc's touchskærm.Det ergonomiske, trekantede design og soft-touch-overfladen i fire farver – sort, hvid, blå og rød – giver en komfortabel fornemmelse og en autentisk oplevelse, der minder om en rigtig kuglepen.Bamboo Solo er kompatibel med alle iOS-, Android- og Windows -touchskærme. Download appen Bamboo Paper, som gør det nemt for dig at tage noter og tegne skitser. Inkspace-tjenesten gør det nemt at gemme, forme og dele dine ideer.

Wacom Bamboo Slate Smartpad

Skriv naturligt med kuglepen på et papir, og gem/del derefter dine noter og ideer i skyen.

Bamboo Slate er en smartpad, som giver dig mulighed for at skrive naturligt med en kuglepen på et hvilket som helst papir, og med et tryk på en knap kan du konvertere dine håndskrevne noter til "levende" digitale filer. Med den tilhørende app, Wacom Inkspace, kan du organisere, redigere og dele dine noter og tegninger på din iOS- eller Android Bluetooth®-aktiverede smartphone eller tablet. Og du kan tage det helt roligt, hvis du ikke er i nærheden af din mobile enhed – du kan gemme op til 100 sider på din Bamboo Slate og synkronisere senere.

Wacom Bamboo Omni Stylus

Bamboo Omni – Tag noter hurtigt og nemt Bamboo Omni er en stylus med fin spids, som er designet til at tage noter på iOS eller Android touch-enheder. Det er ikke nødvendigt med app-parring, og Omni fungerer også uden Bluetooth. For at beskytte den robuste 1,9 mm tynde spids eller slå din stylus til og fra, skal du blot dreje Bamboo Omni. Den føles komfortabel og velbalanceret i hånden takket være den ergonomiske, trekantede profil, den førsteklasses soft-touch overflade og højkvalitets materialerne, der er brugt.Download Bamboo Paper-appen for at opbevare dine noter, ideer og tegninger. Inkspace-tjenesten gør det nemt for dig at gemme, forme og dele dine ideer. Og der er mange flere værktøjer, du kan udforske i Wacom Marketplace.

 • ComputerSalg.dk
  Varenr.: [1749229] / CS-700K / Wacom

  Wacom Omni

  Varen er på fjernlager, leveringstiden er 1-2 hverdage.
  DKK 420,00
  ex. moms 336,00
  Se mere Køb
 • ComputerSalg.dk
  Varenr.: [1843513] / CS-700W / Wacom

  Wacom Omni

  Varen er ikke på lager Mere info
  DKK 649,00
  ex. moms 519,20
  Se mere Køb

Wacom Bamboo Folio

Skriv naturligt med kuglepen på hvilket som helst papir, og gem/del derefter dine noter og ideer i skyenBamboo Folio er en smartpad, som giver dig mulighed for at skrive naturligt med en kuglepen på et hvilket som helst papir, og med et tryk på en knap kan du konvertere dine håndskrevne noter til "levende" digitale filer. Med den tilhørende app, Wacom Inkspace, kan du organisere, redigere og dele dine noter og tegninger på din iOS eller Android Bluetooth®-aktiverede smartphone eller tablet. Og du kan tage det helt roligt, hvis du ikke er i nærheden af din mobile enhed – du kan gemme op til 100 sider på din Bamboo Folio og synkronisere senere.