EAP SeriesAdministrer flere lokalisationer med Centraliseret Controller i en enkelt placering

TP-Link EAP controller gør det muligt for netværksadministratoren at overvåge og styre hundredvis af EAPs af flere steder fra enhver tilsluttet pc i netværket. Denne funktion giver mulighed for stor trådløs skalerbarhed og fjernstyring af netværk management, hvilket sparer tid og ingen ekstra it-medarbejdere gebyrer, ideel til flere distribuerede installationer såsom hotelkæde, forretning med distribuerede kontorer.

Captive Portal - Tilpassede Guest Authentication

Den kraftfulde Gæst Authentication funktionalitet gør det nemt at tilpasse Guest Wi-Fi-indstillinger. Administratorer vil være i stand til at kontrollere gæste adgang ved at designe en unik autentificering side og oprettelse et voucher system til at begrænse varigheden af brugen for hver klient. Guest Authentication understøtter også oprettelsen af "operatør" konti, som har tilladelse til at administrere gæstenetværket uden at have adgang til andre EAP administrative funktioner.

Kraftfuld Hardware Sikrer Fremragende Ydeevne til Erhvervsmiljøer

Broadcom / Qualcomm professionelle chipsæt giver enestående professionel ydeevne, hvilket resulterer i længere tidsrum med stabil drift og større klient kapacitet.

Den dedikerede high-power forstærker, professionel antenne, og veldesignet RF-skjold sikrer fremragende trådløs ydelse. Link sammenlægning kombinerer to kablede forbindelser til dobbelt gennemløb og giver et redundant link for adgang til internettet. *

* Link sammenlægning understøttes kun med EAP330

TP-Link’s gratis EAP Controller Software giver brugerne mulighed for nemt at styre hundredvis af TP-Link EAPs på flere steder med controlleren i et enkelt sted. Evnen til at styre, justere og visualisere hele netværket fra enhver tilsluttet pc gør centraliseret business Wi-Fi forvaltningen mere effektiv og omkostningseffektiv end nogensinde før. EAP Controller Software integreres problemfrit med TP-Links EAP-seriens enheder for at skabe omkostningseffektive business Wi-Fi-løsninger, der giver ultimativ ydeevne.