ComputerSalg.dk - online MEGAstore

Nyhedsbrev

Afmeld

Gør som over 28.000 andre
Få de bedste tilbud direkte i din indbakke!
+ vores månedlige tilbudsavis fyldt med de bedste tilbud
+ Giveaways & Konkurrencer
+ Årets Black Friday avis før alle andre

Gør som over 28.000 andre
Få de bedste tilbud direkte i din indbakke!
+ vores månedlige tilbudsavis fyldt med de bedste tilbud
+ Giveaways & Konkurrencer

Med vores nyhedsbrev forsøger vi at holde dig up-to-date med de nyeste produkter, de bedste tilbud og trækninger af fede præmier.
Nyhedsbrevet udsendes ca. 1-3 gange om ugen.
Din e-mail adresse bliver naturligvis hos os.Konkurrencer

November/December 2019

I november og december afholdte ComputerSalg i samarbejde med Blixen Tours, Logitech og Sandberg en konkurrence, hvor man gratis kunne deltage.

Vind en rejse til Mauritius
Den heldige vinder af en VIP rejse for 2 til Mauritius blev Paul Müller fra Haderslev. Paul var meget glad og glædet sig til at kunne tage sin datter med på rejsen, som går til det super lækre 5-stjernede resort Heritage Le Telfair på Mauritius, som med sine 12 restauraner, 2 swimmingpools og masser af gratis aktiviteter giver dem en helt særlig oplevelse. Med på rejsen fik Paul en Sandberg Active Waterproof Bluetooth Speaker og et Logitech HD Pro Webcam C920.


November/December 2018

I november og december 2018 afholdte ComputerSalg en konkurrence hvor man kunne vinde VW Up! Alle kunne deltage gratis. Vinderen i vores store julekonkurrence blev Hardy fra Store Merløse, så kæmpe stort tillykke med den flotte gevinst! Hardy fik overrakt nøglerne til bilen i starten af januar 2019 af CEO, Kim Rand. Og sammen med bilen fik Hardy også en bunke af ekstra præmier der var sponsoreret af Jabra Business, Brother, Linksys, MSI, OOONO, Kingston, Logitech, Acer, Sandberg, Epson & Reklamecenteret GoGrafix.