Køb Acana hundefoder | Stort udvalg | ComputerSalg
Køb trygt dine julegaver 🎁
ALTID 90 dages returret på privatkøb Læs mere

Acana hundefoder - velvære til din bedste ven

Findes der noget bedre, end den strålende begejstring din hund viser når du kommer hjem fra arbejde? Eller det lykkelige moment, hvor din hund hører lyden af madskålen der fyldes? Hunden er ikke bare din mest trofaste ven, men en del af familien og husets sjæl. Og derfor skal den forkæles på lige fod med de resterende familiemedlemmer.

Acana hundefoder smager fantastisk, og holder samtidig hunden sund og stærk. Acana er fyldt med sunde kødproteiner, og de hurtige usunde kulhydrater er skåret væk så din bedste ven kan leve et liv i velvære og balance - hvilket er til gavn for både kæledyr og familien.
56 Produkter
Forrige
Side 1 af 3
Næste
 
Forrige
Side 1 af 3
Næste

Få kulhydrater og rig på kød - Acana hundefoder anmeldelser

Læser man anmeldelser af Acana hundefoder, er de som regel meget positive - både over for kvalitet og prisen. Hundeejere elsker kornfrie produkter, da de mindsker risici for allergier, og Acana hundefoder er både korn-og kartoffelfrit. Til gengæld er der et højt indhold af frisk kød i forskellige varianter, hvilket giver hunden de nødvendige kødproteiner til at holde den sund hele livet.

Er Acana hundefoder godt?

Det korte svar er ‘ja’ - og vi er overbevist om, at din hund vil svare det samme. Hvis ikke du er overbevist endnu, så kommer her 8 grunde til, at du skal vælge Acana hundefoder:
  1. Produkterne er kornfrit, hvilket nedsætter ricisi for allergier.
  2. Stort udvalg, som tager højde for hundens størrelse, alder og aktivitetsniveau.
  3. Foderet består af kvalitetsråvarer fra Canada.
  4. Kødet kommer udelukkende fra fritgående dyr og vildtfangede fisk.
  5. Foderet indeholder ingen konserveringsmidler.
  6. Du kan købe poser i forskellige størrelser til gode priser.
  7. Hunde elsker smagen af Acana hundefoder.
  8. Vil du ikke gerne have en glad og sund hund?

Hvilken type Acana hundefoder passer til min hund?

Den type Acana hundefoder du skal vælge, afhænger af din hunds race, alder og størrelse. Til f.eks. hvalpe af store racer, vil Acana Puppy Large Breed passe bedst, på grund af den høje mængde kødproteiner, en stor hvalp kræver. Har du derimod en hvalp af mindre race, vil Acana Puppy Small Breed være det helt rigtige valg.

Det er vigtigt for os, at din hund lever et godt, sundt og rask liv. Derfor står vi altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til, hvilken Acana hundefoder der passer bedst til din situation. Har du brug for vejledning, står vores kundesupport klar til at hjælpe 24/7..

Vi anbefaler desuden, at du altid læser specifikationerne på vores Acana hundefoder, så du får det helt rigtige produkt med hjem.

En hund i balance, gør hverdagen i hjemmet bedre

Hvis det stod til din hund, ville den sikkert ikke have noget problem med at leve af familiens rester fra aftensmaden. Men det er ikke altid den bedste løsning for din hund. Acana hundefoder er ikke kun lavet, for at gøre din hund mæt, men er nøje produceret så den kan leve så sundt som muligt.

Det er vigtigt, at din hund har et godt helbred, da det også gør hverdagen nemmere for dig. Er din hund i balance, vil den være mere glad, mere imødekommende og du undgår for mange dyre ture til dyrlægen. Herudover er du garanteret at blive taget imod med åbne hundepoter og en logrende hale når du kommer hjem fra arbejde.

Dette gælder generelt alle kæledyr, hvis du eksempelvis er katteejer, har vi også et stor udvalg af kattefoder.