Find LEGO® Harry Potter hos ComputerSalg til de bedste priser

LEGO® Harry Potter

Træd ind I en verden af magi og fortryllende eventyr med LEGO® Harry Potter. Tag del i de actionprægede sæt, uanset om du tilhører Griffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin. Oplev hvordan magiske væsner, hekse og troldmænd kommer til live med lidt magi.
49 Produkter
Forrige
Side 1 af 2
Næste
 
Forrige
Side 1 af 2
Næste

De yderst detaljerede LEGO® Harry Potter modeller giver en berigende byggeoplevelse

Sættene er perfekte som gaveidéer både til børn og voksne fans, som ønsker at bevæge sig ind i Harry Potters Wizarding World. Serien indeholder velkendte scener og flotte bygningsværker, som er perfekte til udstilling eller leg. Vælg blandt alt fra Hogwarts-ekspressen til Hemmelighedernes Kammer og mange flere. Hvilken scene er din yndlings? Vend tilbage til Skolen for Heksekunster og Troldmandsskab i miniskala. De yderst detaljerede LEGO® Harry Potter modeller giver en berigende byggeoplevelse fyldt med referencer til Harry Potter-serien.

Sættene kommer rundt om hele den magiske historie, som alle kender fra bøgerne eller filmene. Skolen blev stiftet for små troldmænd og hekse, der skulle udlæres i deres magiske evner. På skolen blev der oprettet fire kollegier, for at dele eleverne op. Gryffindor for de modige og stærke, Hufflepuff for de loyale og tapre, Ravenclaw for de intelligente og vidende, Slytherin for de snedige og viljestærke. Til inddelingen af eleverne bruges Fordelingshatten, som kan læse dine tanker og evner når den sidder på hovedet. På Hogwarts kan du lære alt fra botanik, astronomi, besværgelser, forsvar mod mørkets kræfter og flyvning.

Begyndelsen på LEGO® Harry Potter

Nogle ting vokser man aldrig fra. Og her mener vi LEGO® Harry Potter. Bøgerne og filmene præsenterede en helt ny verden, hvor børn side om side kunne bekæmpe det onde. Begyndelsen på LEGO® Harry Potter startede med Harry Potter og De Vises Sten (sæt nr. 4701). Her var tanken at lave et sæt, hvor børn selv kunne fordele eleverne ved et lykkehjul. Herefter tog tingene fart med flere og flere af de forbløffende sæt. Nu har du mulighed for, at samle alle de mindre sæt og danne dit eget Hogwarts.

”Perron 9¾ - denne vej” Stig ombord på Hogwarts Ekspressen og mærk suset gennem landskabet. Det ikoniske damplokomotiv, der transporterer dig til selveste Hogwarts fra King’s Cross Station. Gå helt tæt på autentiske detaljer, når du bygger de mange sæt fra LEGO® Harry Potter. Flyv forbi Dumbledores kontor til en lektion i forsvar mod mørkets kræfter, og bliv klar til kampe mod ”du ved nok hvem”. Eller hvad siger du til en omgang Quidditch på en Nimbus 2000, måske kan du fange ”Det Gyldne Lyn”. Men pas på smasherne ikke slår dig af din flyvende kost!