Køb Philips Hue lamper | Smart Belysning | Computersalg

Philips Hue lampe - Smart Belysning til hjemmet

Når vi står op om morgenen, foretrækker de fleste et klart lys som vækker krop og hjerne. Når vi læser en bog efter arbejde, har vi brug for en afdæmpet belysning som er beroligende for øjnene. Når vi sætter musik på højtaleren og samles til brætspil om aftenen, giver en gylden belysning følelsen af hygge, socialt samvær og afslapning.

Lys spiller en vigtig rolle i alles hverdag, og med en Philips Hue lampe får du fuld kontrol over din belysning i hjemmet. Nå ja, og så gør det heller ikke noget, at din nye Philips Hue lampe kommer i et lækkert stilrent design som er en fryd for øjet.
205 Produkter
Forrige
Side 1 af 9
Næste
 
Forrige
Side 1 af 9
Næste


Forbind din Philips Hue gulvlampe til din Philips Hue loftlampe

Det kræver ikke, en lang IT-uddannelse at få dine Philips Hue lamper til at spille sammen. Du skal blot opsætte en styreboks, kaldet Hue Bridge, som gør det muligt at forbinde dine Philips enheder til hinanden samt din smartphone. Når først Hue Bridge er forbundet til din router, og du har downloaded app’en til din smartphone, er det nemt at ramme den ønskede stemning i hjemmet. App’en forbinder eksempelvis din Philips Hue gulvlampe til din Philips Hue loftlampe, og på den måde har du fuld kontrol over lysstyrke og farver i hele huset.

Smart Belysning skaber et trygt hjem med masser af velvære

En Philips Hue lampe er ikke kun æstetisk flot, men bidrager også til en mere sund og tryg hverdag. Du behøver nemlig ikke at være hjemme for at styre din Smart Belysning, og det er faktisk muligt at tænde f.eks. din Philips Hue gulvlampe på afstand via app’en. Dette er smart når du ikke er hjemme om aftenen, da lyset kan skræmme eventuelle indbrudstyve væk.

Udover tryghed, giver en Philips Hue lampe også velvære når du er i hjemmet. I de mørkere måneder får kroppen ikke den nødvendige mængde naturligt lys, hvilket giver et lavere energiniveau til hjernen. Når solen står sent op og går tidligt ned, bringer det kroppens naturlige rytme ud af balance. Philips Hue lamperne kan indstilles, så de giver et klart og stærkt lys om morgenen, og en mere gylden afdæmpet belysning inden sengetid.

Hvilken Philips Hue lampe opfylder dine behov?

Vi har et bredt udvalg af Philips Hue lamper, og det er vigtigt, at du finder det produkt som bedst opfylder dine behov. Du skal derfor tage højde for rummets indretning og størrelse inden du investerer i Smart Belysning.

Vi anbefaler, at du altid læser specifikationerne på vores Philips Hue lamper, så du får det helt rigtige produkt til hjemmet. Har du brug for yderligere vejledning, står vores kundesupport klar til at hjælpe 24/7.

Vi har dog tilladt os at svare på de mest stillede spørgsmål herunder:

Er Philips Hue energibesparende?

Det er klart, at når du bruger lys bruger du også energi. Philips Hue har dog vist sig at være mere energibesparende end langt de fleste andre Smart Belysning. Dette skyldes den intelligente Zigbee-teknologi, som giver fuld kontrol over hele husets lyst niveau.

Kan man bruge Philips Hue udendørs?

Ja, Philips Hue kan også bruges udendørs. Også her har du mulighed for at anvende Smart Belysning, hvor du kan indstille lamperne til f.eks. at tænde når du kommer hjem om aftenen.

Hvor lang tid holder Philips Hue?

I dag holder en Philips Hue-pære gennemsnitlig 25.000 timer, hvilket er markant længere end f.eks. en glødepære. Afhængig af, hvor ofte dine lamper er tændte, vil en pære holde helt op til 25 år. En Philips Hue-pære skal derfor skiftes mere sjældent end de fleste andre løsninger.