Find LEGO® Ideas til de bedste priser hos ComputerSalg.

LEGO® Ideas

LEGO® Ideas indbyder fans til at indsende deres byggerier og dermed få mulighed for at blive et fremtidigt LEGO® sæt. Sættene er inspireret af fanbyggerier, som er uploadet til LEGO® Ideas-webstedet. Her stemmer fans på dem, hvorefter de omdannes til officielle sæt.
21 Produkter

Med LEGO® Ideas bliver drømme til virkelighed.

Gå på opdagelse i det vildeste univers blandt realistiske modeller, der afspejler alle mulige interesser. Her bliver voksne byggere udfordret blandt avancerede designs og teknikker. Modellerne er oplagte som udstillingsmodeller og rummer et hav af detaljer, som vil se godt ud i en del af en unik samling. LEGO® Ideas er oplagte gaveidéer til unge fra 13 år og voksne byggere, som ønsker større udfordring og mere avancerede design. Med LEGO® Ideas bliver drømme til virkelighed.

LEGO® Ideas blev lanceret tilbage i 2014, som en måde at komme endnu tættere på voksne fans og byggere. På daværende tidspunkt skulle fandesignere være minimum 18 år eller derover, for at få adgang til platformen og indsende nye idé til kommende produkter. I begyndelsen skulle en idé kun samle 1.000 stemmer sammen, for at komme i betragtning hos LEGO®. I takt med platformen voksede sig større sænkede man alderskravet fra 18 år til 13 år, men de indsendte idéer skulle nu skrabe 10.000 stemmer sammen. LEGO® Ideas har på mange måder være revolutionerende, og bragt utrolig mange flotte sæt til verden. Her kan blandt andet nævnes Flaskeskibet (92177), Trætophuset, Central Perk, Dinosaurfossiler, Grand Piano (21323), Peter Plys, Skrivemaskinen og Home Alone (21330).

LEGO® Ideas samler fans fra hele verden til at dele deres bedste idéer.

Du kan nemt og enkelt slutte dig til LEGO® Ideas fællesskabet, og selv udforske en verden af passionerede LEGO® fans, som alle deler den samme kreativitet. Er du for eksempel vild med musik? Så vil du elske LEGO® Ideas modelsæt Flygel (21323), som indeholder den mest avancerede klodsversion af et flygel. Du kan endda selv spille musik, eller aktivere motoren og lade flyglet spille for dig. Nyd en pause, og skab dit eget musikalske mesterværk. Eller hvad siger du til en over 100 cm lang rumraket med LEGO® Ideas modelsæt NASA Apollo Saturn V. Modellen er spækket med flotte detaljer og oplagt som udstillingsgenstand. Den vil helt sikkert gøre et stort indtryk, uanset hvor du udstiller den. Du kan også finde mange andre LEGO® Ideas sæt på vores side og gå på opdagelse blandt noget af tiden største klassikere.