Køb LEGO® Technic til de bedste priser hos ComputerSalg

LEGO® Technic

Gå på opdagelse i et univers fyldt med avancerede og komplekse byggeoplevelser med LEGO® Technic. Serien er baseret på virkelige køretøjer, motorcykler, sportsbiler, arbejdskøretøjer og meget mere. Sættene er fyldt med vilde detaljer og flotte funktioner som fungerende gearkasser, hjul og aksler. Giv dig selv eller en du kender en avanceret byggeudfordring, når du vælger LEGO® Technic.
68 Produkter
Forrige
Side 1 af 3
Næste
 
Forrige
Side 1 af 3
Næste

De første LEGO® Technic sæt kom på gaden i 1977

Serien er oplagte gaveidéer til børn fra 6 år og voksne byggere, som mangler udfordring eller nye udstillingsgenstande til samlingen. De mange sæt kan udvides med CONTROL+, som er en gratis app, der interagerer med de motoriserede LEGO® Technic sæt. Gå tættere på de små detaljer, som kalder på den indre opfinder. Hvem har for eksempel ikke drømt om at eje en monstertruck eller den imponerende Land Rover. Hos LEGO® Technic behøver du ikke være ekspert i biler, for at nyde disse sæt. Byg det, skil det ad igen, og byg noget helt nyt. De tekniske muligheder sætter ingen grænser for kreativiteten og udfordringerne.

De første LEGO® Technic sæt kom på gaden i 1977, som en gaffeltruck, traktor og en kran. LEGO® Technic var her tiltænkt børn, der var klar til større byggeudfordringer end ved almindelige sæt. Siden da er LEGO® kommet med hundredvis af sæt, som til tider virkelig rummer komplekse samleudfordringer. Det har med tiden bragt modeller af sportsvogne til verden i størrelsesforholdet 1:1. LEGO® Technic systemet giver anledning til mere detaljerede modeller, som efterligner de originale funktioner på virkelighedens køretøjer eller maskiner. Det har bl.a. resulteret i spændende samarbejder med McLaren, Jeep og Monster Jam.

LEGO® Technic serien er til dig der elsker at samle på de vildeste modeller

Med LEGO® Technic kan du blive den glade ejer af en Ferrari Daytona, en Lamborghini Sián eller en Bugatti Chiron, og dermed komme tættere på den ægte vare. Mærk kræfterne med en autentisk V12 motor med bevægelige stempler, løft dørene til den flotte kabine eller zoom ind på de imponerende linjer. LEGO® Technic serien Ultimate Car Concept samler de vildeste modelbiler under same tag og sætter nye standarder for modelbyggerier. Serien er den flotteste kollektion af avancerede modelsæt, der hylder verdens mest eksklusive køretøjer. Bilerne fra serien vil være den perfekte gave til bilfans.

Har du prøvet LEGO® Technic AR-appen? Med Augmented Reality gør du din dagligstue til en racerbane. Sæt din LEGO® Technic pull-back bil klar ved startlinjen og opdag deres unikke AR-oplevelser. Med et lille vip på den bagerste del af bilen suser den afsted mod målstregen. Prøv den amerikanske muskelbil Shelby® GT500 eller Formula E® Porsche 99X Electric. Hvem sætter den hurtigste tid på banen?