Oplev kreativiteten med LEGO® Architecture hos ComputerSalg.
Køb trygt dine julegaver 🎁
ALTID 90 dages returret på privatkøb Læs mere

LEGO® Architecture

Gå på opdagelse i en verden af byg selv-modeller, der rummer de flotteste monumenter, ikoniske skylines og historiske bygninger. LEGO® Architecture sættene er en serie af berømte vartegn, hvor du kan undslippe dagligdagens trummerum og rejse tilbage i tiden til barndommens ubekymrede leg med LEGO® klodser.
15 Produkter

LEGO® Architecture er oplagt som gaveidéer

LEGO® Architecture fortolker de mest ikoniske vartegn verden over. Hvad siger du f.eks. til at bygge den store pyramide i Giza, Taj Mahal, Frihedsgudinden eller Det hvide hus? Tag en tur tilbage i tiden, mens du bygger og udstiller de gennemførte bygningsværker. I alle sættene medfølger der udførlig byggevejledning, så du blot kan lade fantasien vandre mens du bygger. Nyd hver en detalje i de inspirerende sæt, mens du skaber unikke udstillingsgenstande, som fremover vil skabe stil i dit hjem.

Med LEGO® Architecture sættene kan du komme helt tæt på, uanset om du har besøgt eller drømt om de mange bygningsværker. Tag en tur til Paris, Tokyo, Singapore, New York og mange andre steder. Udforsk dine drømme destinationer, der former dit liv med uforglemmelige oplevelser og giver dig mulighed for at udstille de imponerende vartegn i din dagligstue. Med hvert sæt får du et informationshæfte med fakta om modellen, så du samtidig kan blive klogere på netop dit sæt. LEGO® Architecture er oplagt som gaveidéer til unge fra 13 år hobbyentusiaster, der har interesser for rejser, historie, arkitektur og design.

LEGO® Architecture inspirerer og udfordrer til at gå på opdagelse.

Sættene er utrolig autentiske med alle de små detaljer. Zoom helt ind på London Eye eller gå den lange vej til toppen af Eiffeltårnet. Nyd en tur langs LEGO® Architecture Skyline Collection, som åbner dørene til de fascinerende byer fra hele verden. Modellerne viser en flotteste arkitektur på tværs af landegrænser og vækker endda ens rejselyst. Sættene hjælper til at sænke dit stress-niveau klods for klods, mens du bygger udvalgte modeller fra rundt om i verden. Serien omhandler den ubekymrede leg med LEGO®, som både er håndgribelig og til at leve sig ind i. I 2008 kom de første sæt fra LEGO® Architecture på gaden. Først kom de to klassikere Chicago: Willis Tower og John Hancock Center, efterfulgt af Empire State Building og Seattles Space Needle. I 2011 gik turen til Burj Khalifa i Dubai, som blev den første udgivelse uden for USA. Siden har LEGO® Architecture indtaget Italien, Tyskland, Japan og mange andre steder. Det vil altid være steder at udforske og inspirer med imponerende design. Hvor går din tur hen næste gang?