Oppustelig spa | Find dit nye spabad her | Computersalg

Oppustelig spa - Få varmen i de kolde måneder!

Kender du de dage, hvor det føles som om solen aldrig står op, og hvor man aldrig rigtig får varmen efter man er stået ud af sengen? De dage er der desværre en del af i Danmark, men heldigvis er der nogle simple løsninger. Du kan løbe en tur og tage 100 armbøjninger, så skal du nok få varmen. Eller du kan investere i en oppustelig spa, som du kan hoppe i når du har allermest brug for lidt varme og luksus i din hverdag.

Der er noget meditativt ved at sidde i et spabad, og udover varme giver det også en skøn afslappethed til krop og sind. Især i de kolde vintermåneder, når man kommer hjem efter en travl arbejdsdag.
43 Produkter
Forrige
Side 1 af 2
Næste
 
Forrige
Side 1 af 2
Næste

En oppustelig spa er godt for helbredet og sindet

Når det er koldt, har vi en tendens til at trække skuldrene op omkring ørerne. Dette kan give spændinger i ryg, nakke og skuldre, hvilket på sigt også kan give hovedpine. Der er mange helbredsmæssige grunde til, at du bør investere i en oppustelig spa:

 1. Kroppen slapper mere af og et spabad kan være med til at forebygge spændinger.
 2. En spa mindsker stress, da det varme vand udløser velværehormoner i hjernen.
 3. En oppustelig spa skaber bedre blodgennemstrømning i kroppen.
 4. Det varme vand får kroppen til at slappe af, og hvis du taget en tur i dit spabad efter arbejde får du nemmere og bedre søvn.
 5. En tur i en spa giver dig mulighed for at tænke over dagens forløb. I stedet for at sætte sig foran fjernsynet, har hjernen godt af at tænke over dagens hændelser. Det kan have en beroligende effekt på sindet.

Hvilket er det bedste oppustelig spa for mig?

At vælge en oppustelig spa er ikke en større videnskab, men man skal selvfølgelig gøre sig nogle overvejelser inden køb. Mængden af plads, budget og brugsformål er afgørende for, hvilket der er det bedste oppustelig spa for dig. En Lay-Z-Spa Maldives kan rumme op til 7 personer, og har samtidig en lang række funktioner såsom LED lys i forskellige farver og et udvidet luftboblemassagesystem. Til gengæld kræver det mere plads, og koster også mere end f.eks. en Lay-Z-Spa Helsinki som har plads til 2-4 personer. Desuden skal du overveje, om en firkantet spa passer bedst ind i haven, eller om en rund spa er bedre til din situation.

Læs altid specifikationerne på produktet, inden du købet din nye oppustelig spa. Hvis du har brug for yderligere vejledning, er vores 24/7 kundesupport altid klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb.

Herunder kan du læse, de mest almindelige spørgsmål vi modtager:

Hvad koster det at opvarme en oppustelig spa?

Når du skal opvarme en oppustelig spa, skal du tage højde for priser på el og vand. Elpriserne svinger fra dag til dag, og det er derfor svært at give et præcist bud på dette. Det kan dog anbefales at opvarme de tidspunkter af døgnet, hvor priserne er lavest. Vandpriserne varierer ligeledes afhængig af hvor du bor, men hvis vi tager udgangspunkt i en pris på 17,34 kr./m3 giver følgende en ide om udgifterne:

5.000 L - 86,7 DKK/mdr.
3.000 L - 52,0 DKK/mdr.
1.000 L - 17,35 DKK/mdr.
500 L - 8,7 DKK/mdr.

Gode råd til en oppustelig spa

Sådan holder du energiniveauet nede:
 1. Overdæk spaen med et Freeze Shield når det ikke bruges.
 2. Spaen holder bedre på varmen, hvis det står på et issoleret underlag
 3. Find en placering i læ for vind. Når det blæser, kræver det mere energi at varme vandet op.
 4. Sænk temperaturen på vandet, når spaen ikke bruges.
Sådan vedligeholder du din oppustelige spa:
 1. Brug desinficerende midler for at mindske mængden af virus og bakterier.
 2. Rens dit filter jævnligt så det yder bedst muligt
 3. Sørg for at have en neutral pH-værdi (mellem 7.0-7.4).

Kan oppustelig spa stå ude om vinteren?

Ja, en oppustelig spa er lavet til at kunne stå ude om vinteren. Det er en god idé at stille dit spabad på et isoleret underlag samt at bruge et Freeze Shield. Dette forhindrer vandet i at fryse når det er rigtig koldt. Et spabad er skønt til de kolde måneder, men har du brug for nedkøling når det er varmt bør du se vores udvalg af pools til haven her.