Køb LEGO® DUPLO til de bedste priser hos ComputerSalg.

LEGO® DUPLO

LEGO® DUPLO åbner en verden af muligheder for de mindste. Sættene giver små børn fra 18 måneder mulighed for læring gennem leg. Serien rummer store klodser i de flotteste farver, som gør dem nemmere at håndtere og samle. Med LEGO® DUPLO kan du gå på opdagelse i alt fra bondegårde, forlystelsesparker, byggepladser og meget mere.
113 Produkter
Forrige
Side 1 af 5
Næste
 
Forrige
Side 1 af 5
Næste

LEGO® DUPLO udvikler børns finmotorik og skaber de bedste rammer for kreativ leg.

Sættene vækker en verden fyldt med overraskelser til live og giver timevis af sjov og underholdning. LEGO® DUPLO udvikler børns finmotorik og skaber de bedste rammer for kreativ leg. Serien kan sammensættes på uendelig mange måder for at understøtte børns naturlige lyst til at udforske og lære. Gå på opdagelse i den prisbelønnede app fra LEGO® i et univers fyldt med magi og oplevelser for livet. DUPLO® er intet mindre end en genial måde, at skubbe gang i de mindste børns udviklingsrejse.

I 1969 blev de første store LEGO® klodser lanceret, som var beregnet til små børn. De var dobbelt så store, som almindelige LEGO® klodser. Heraf kommer navnet DUPLO® også, som er en blanding af duplus (latin for dobbelt” og LEGO®. Størrelsen gjorde dem også kompatible med originale LEGO® klodser. Du kan dermed kombinere DUPLO® og ganske almindelige LEGO® klodser, og bringe flere aldersgrupper sammen om legen. Størrelsen på klodserne, gjorde dem også mere sikre, og dermed minimere risikoen for kvælningsfare. DUPLO® gennemgår en lang række strenge sikkerhedskrav, som bl.a. betyder fuld kontrol over produktionen og et konstant øje på forbedringer. Alt LEGO® testes af uafhængige laboratorier, for at sikre det opfylder eller overgår alle sikkerhedskrav i alle lande.

Læring gennem leg er dna’et i DUPLO®.

På dette alderstrin udviklinger børns hjerner sig hurtigst. Her understøtter DUPLO® med vigtig læring, mens de har det sjovt. Ligesom når de for første gang sætter to klodser sammen, og indser de kan bygge alt, hvad de kan forestille sig. LEGO® DUPLO støtter den konstante udvikling gennem de mange sæt, hvor kreationerne bliver større og børnene finder nye måder at udtrykke sig på. DUPLO er opdelt i alderstrinene +halvandet, 2+, 3+ og 4+, som sikre at udfordringer vokser i takt med barnet. Der findes alt et sæt til dit barn, uanset interesse og alder. I DUPLO® universet finder du også sæt, som er beregnet til at tage med i bad. Som noget helt nyt introducerede DUPLO® en række sæt beregnet til badetiden med en masse sjov. Sættene er lette at rengøre, og opbevare til næste gang. Se bare det flydende dyretog med en and, en isbjørn og en flodhest, som vugger afsted på skumtoppene.