Hos ComputerSalg finder du altid LEGO® City til de bedste priser

LEGO® City

Tænk, hvis der var et sted, hvor enhver passion og idé blev hilst velkommen. Sådan et sted findes og det hedder LEGO® City. Udforsk den travle by, der er fyldt med spændende køretøjer, figurer og mange forskellige bygninger. Hvad siger du for eksempel til at være brandmand for en dag? Man ved aldrig, hvad der venter rundt om hjørnet i LEGO® City.
189 Produkter
Forrige
Side 1 af 8
Næste
 
Forrige
Side 1 af 8
Næste

Med LEGO® City kan du blive borgmester!

Byg den store Politistation, så du kan holde styr på de mange skurke og slukke brande med de bedste brandfolk i byen. Tilføj ekstra liv til din by med de mange togsæt, som kan bringe byens indbyggere rundt til de mange små stationer. Med LEGO® City kan du blive borgmester i din egen by, og helt bestemme infrastruktur og hvilke bygninger du vil have hvor. LEGO® Builder appen kan zoome ind på 3D-vejledninger til de mange sæt, som hjælper byggeoplevelsen og gør den endnu mere legende. Lad os komme i gang med de mange fantasifulde sæt, og skabe din egen lille by, hvor du er hovedpersonen. Du har ansvaret for fremtiden i LEGO® City.

LEGO® City Vejplader løfter den fantasifulde leg til nye højder.

Med vejplader fra LEGO® City kan du skabe dit eget vejnet og forbinde dine bygninger. Du kan nemt placere vejpladerne hvor du ønsker og flytte dem, hvis du skal udvide din by på et senere tidspunkt. Tilføj realistiske trafiklys, vejskilte, fartbump og fodgængerovergange, og se hvordan din by lige pludselig tager fart. Når det bliver mørkt, tændes lyset i gadelygterne, som er selvlysende klodser der skaber tryghed for indbyggerne i din by. LEGO® City Vejplader løfter den fantasifulde leg til nye højder og giver en realistisk baggrund til din by. Lig mærke til det lille ikon ”Road Plates Included” på æsken næste gang du køber LEGO® City. I disse æsker finder du elementer, så du nemt kan forbinde din by til det nye sæt.

Med LEGO® City er der garanteret action for pengene.

Næste tog kører om 5 minutter! Hold øje med, at alle passagerer er ombord og toget er klar til afgang. Med lynets hast skyder toget sig gennem landskabet frem til næste station i din by. Legemulighederne er uendelige. Du skal blot være klar, for i LEGO® City er der garanteret action for pengene. Politiet melder og røveri i banken. Skynd dig hen til politistationen, hvor de første politibetjente kører afsted med hvinende dæk. Hvem bliver mon dagens helt?

I 2005 ramte de første sæt fra LEGO® City gaden. Siden da er det blevet til over 1000 sæt i serien med alt fra hospitaler til lufthavne, havudforskning, brand- og politistationer. Serien udvikler sig konstant med fokus på fornyelse af legen. LEGO® City er simpelthen fantastisk. Se bare de mange forskellige minifigurer, som hver har deres unikke personlighed og gøremål i byen.