Find LEGO® Friends til de bedste priser hos ComputerSalg.

LEGO® Friends

Eventyrene venter I Heartlake City sammen med de fem tætte venner Olivia, Andrea, Emma, Mia og Stephanie. Der er lagt op til spænding, uanset hvad du drømmer om. Heartlake City er fyldt med steder, som børn genkender fra det virkelige liv. Se bare Emmas kunstskole, Kanal-husbåden, vandlandet og butikscenteret.
150 Produkter
Forrige
Side 1 af 6
Næste
 
Forrige
Side 1 af 6
Næste

Skab sjove rollelege med de mange flotte sæt fra LEGO® Friends

Uden for byens larm kan du ride på heste og tage en tur til den økologiske gård med grøntsager i alle størrelser og farver. Børn fra 6 år kan skabe sjove rollelege med de mange flotte sæt fra LEGO® Friends, som samtidig styrker læring og udvikling. Der udspiller sig en lang række forskellige scener baseret på oplevelser fra det virkelige liv. Se minifigurerne kommer til live i blandt betagende bygninger, seje køretøjer og søde dyr. Du kan endda kombinere de forskellige sæt, og dermed bygge dit eget lille Friends-nabolag. Udforsk din egen passion hvad enten det gælder kunstneriske evner, skuespiller, indretningsarkitekt eller noget helt fjerde. Hvilket eventyr venter dig næste gang?

Få inspiration med de mange LEGO® Friends minifilm og videoer

De fem venner i Heartlake City har altid travlt med at gå på opdagelse blandt seriens mange begivenheder. Uanset hvilken situation, bruger de hver deres styrke og kreativitet på bedste vis. Bliv f.eks. pilot eller sanger for en dag. De kan være lige, hvad du ønsker. Få inspiration med de mange LEGO® Friends minifilm og videoer, som omhandler livet i Heartlake City. Her får du også indblik i de fem hovedpersoners hobbyer og talenter. Stephanie, som er sporty og en rigtig holdspiller.

Hun er knivskarp til alle sportsgrene og elsker sine venner, lige så meget som at løbe eller cykle. Mia, som elsker naturen og holder af alle dyr – især hendes hest Bella. Hun er campingentusiast helt ud til fingerspidserne og virkelig en ven, man kan skole på. Emma, som brænder for kreativitet og vise sine evner gennem kunst. Der er ingen grænser for hendes fantasi og måde at løse udfordringer på. Andreas, som er den selvsikre scenekunstner. Hun er utrolig hårdtarbejdende og født til at stå på en scene. Oliva, som udvikler gadgets og arbejder i et laboratorium. Hendes viden er med til at hjælpe hele Heartlake City.

Kalder alle fremtidens astronauter! Hop forbi Olivias rumakademi, som inspirer til endeløs leg og viden om rummet. Gør dig klar til dit livs rumeventyr med LEGO® Friends. Kast dig ud i bølgen blå og svøm med delfiner dagen lang. Nyd øjeblikket på stranden ved surferhuset og snup en is på vejen hjem. Uanset om du er nybegynder eller lettere rutineret kan du let finde et sæt, som passer til dine præferencer.