Pool til haven | Se vores store udvalg her | Computersalg

Pool til haven - lidt ekstra luksus i hjemmet

Er du en vandhund, som elsker at plaske rundt med vandpistoler og badebolde? Eller er du flyderen, som bare har brug for nedkøling og en kold øl når sommervarmen brager? Uanset hvilken type du er, har du mulighed for at bringe lidt ekstra luksus ind i hverdagen med en pool i haven.

En pool er ikke kun nedkølende, men lægger op til sjov og leg samt afslapning i selskab med familie og venner. Og så er den perfekt til de dage, hvor der tændes op i grillen og solen skinner på en skyfri himmel.
526 Produkter
Forrige
Side 1 af 22
Næste
 
Forrige
Side 1 af 22
Næste

Tag en dukkert efter arbejde i din nye fritstående pool til haven

En pool i haven behøver ikke at være et større projekt, hvor der skal graves et stort permanent hul. Investerer du i en fritstående pool, er den let at opsætte samt at tage ned igen, og du behøver ikke bekymre dig om robustheden. F.eks. kommer vores vores fristående pool i trædesign med et stærkt stålstel og robuste ben som skaber en solid stabilitet.

Det er skønt at tage en hel dag, hvor man kan nyde vejret i haven og tage en dukkert i poolen. Har du en fritstående pool i haven, behøver du ikke indskrænke det til fridage - du kan nemt tage en hurtig svømmetur før eller efter arbejde.

Hvad er den bedste pool til haven?

Den bedste pool til haven er den, som bedst opfylder dine ønsker. Er du mest til afslapning i vandet, bør du overveje en rund pool. Den runde kant giver bedre komfort for ryggen, og formen lægger mere op til samtaler mens man bliver nedkølet. Er du derimod til plask og leg i vandet, er en firkantet pool måske mere relevant. Formen indbyder til boldspil, og det er nemmere at dykke under vandet eller svømme små ture.

Inden køb, bør du derfor overveje dit budget, brugsformål og den plads du har til rådighed i haven. Vi anbefaler, at du altid læser specifikationerne på vores pools til haven, så du får det helt rigtige produkt med til hjemmet. Det er vigtigt for os, at du finder den rigtige pool til haven og derfor er vores 24/7 kundeservice altid klar til at hjælpe dig med dit køb.

Vi har dog tilladt os at svare på de mest stillede spørgsmål herunder:

Hvad koster det at have en pool i haven?

Det er forskellige omkostninger som du skal tage højde for når du har pool i haven. Strøm til pumpe og afgifter for spildevand er eksempler på udgifter. Desuden varierer vandprisen afhængig af hvor du bor. Men lad os tage et eksempel på prisen, hvis vandet koster 17,34 kr./m3 der hvor du bor. Vi gør opmærksomme på, at eksemplet er vejledende og ikke inkluderer afgifter, strøm og andre eventuelle udgifter.

25.000 L - 433,5 kr./mdr.
15.000 L - 260,1 kr./mdr.
9.000 L - 156 kr./mdr.
5.000 L - 86,7 kr./mdr.
1.000 L - 17,34 kr./mdr.

Hvor ofte skal man skifte vand i pool?

Hvor ofte du skal skifte vandet i poolen, afhænger af størrelsen samt hvor ofte den bruges. Ved en lille pool, kan du skifte vandet hyppigt da udgifterne til vand ikke er så voldsomme. Ved større pools kan du vedligeholde vandets renhed uden at skulle skifte det for ofte. Her kommer 5 råd til at holde vandet rent og hygiejnisk i en større pool til haven:

  1. Dyr - Undgå at lade hunden bade i poolen. Ja, det kan være rigtig hyggeligt, men hundene afgiver mange bakterier og derfor kræver det mere vedligeholdelse.
  2. Overdæk din pool- Det er en god ide at dække sin pool til når den ikke bruges. Insekter, blade og fugleklatter kan have en rigtig negativ indflydelse på vandets hygiejne.
  3. Klor - Klor er en god måde at desinficere vandet hvis du har en større pool. Her skal du holde øje med PH-værdien, som helst skal være neutral mellem 7,0 - 7,4. Køb PH-strips til at måle værdien, så du sikrer en sund balance.
  4. Filter og pumpe - Køb en pool til haven, hvor det er muligt at bruge et filter og en pumpe. Det hjælper med den daglige vedligeholdelse af skidt og snavs. Husk at rengøre filteret jævnligt.
  5. Kærlighed - Giv din pool masser af kærlighed. Desto mere du passer på den, desto flere skønne sommerdage kan du nyde med familie og venner i vandet.