Køb label printer | Stort udvalg | ComputerSalg

Label printer - gør det nemt og simpelt

Uanset om det er til privat eller professionel brug, gør en label printer det utrolig nemt at printe diverse etiketter. Har du stået i en situation, hvor du skulle forbi den lokale biblioteksprinter, for derefter at klippe og klistre en fragtlabel på en pakke inden afsendelse? Eller måske du har stået med sprittusch, og håbløst forsøgt at kategorisere kasserne med værktøj i garagen? Det kan være lidt af en hovedpine, og med en label printer slipper du for alt besværet.

Vi har labelprintere med bluetooth, i farve, med display samt mange andre muligheder. Fælles for dem alle er, at de er letanvendelige og gør de små opgaver nemmere for dig.
223 Produkter
Forrige
Side 1 af 9
Næste
 
Forrige
Side 1 af 9
Næste


Dymo og Brother hjælper både ordensmennesket og rodehovedet

Labelprintere fra Brother og Dymo har længe været de mest populære brands, hvilket skyldes deres tårnhøje kvalitetsniveau og brugervenlighed. Derfor har vi også et bredt udvalg fra netop de to mærker i vores sortiment.

Er du et rodehoved som altid har svært ved at finde dine ting? Så vil en Brother label printer uden tvivl gavne din hverdag, og hjælpe med at sætte struktur i hjemmet eller på kontoret. Hvis du er et ordensmenneske, som trives bedst med ordnede rammer, så vil du elske at kategorisere med en Dymo label printer. Uanset hvilken type du er, går du aldrig galt i byen med Brother og Dymo.

Forbind din nye label printer til smartphone eller laptop

Der findes mange forskellige løsninger, når du skal vælge din nye label printer - derfor er det let at finde den, som opfylder netop dine behov. Ønsker du en hurtig løsning til simple labels, bør du gå med en Dymo label printer med display. Her behøver du ikke forbinde andet teknologi, men kan printe direkte fra maskinen. Har du brug for flere designmuligheder, opfylder en Brother label printer med bluetooth helt sikkert dine behov. Maskinen forbindes til din smartphone, hvor du kan designe og printe direkte fra den gratis Design&Print-app. Er din label printer til kommerciel brug, er en Brother label printer med USB-forbindelse måske mere relevant. Her kan du printe fragtlabels, stregkoder og meget mere direkte fra din computer.

Som du kan høre, er der mange løsninger når du skal vælge din nye label printer - og det er vigtigt for os, at du finder den helt rigtige. Derfor er vores 24/7 kundesupport altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for vejledning før, under og efter dit køb.

Vi anbefaler desuden, at du altid læser specifikationerne på vores labelprintere, så du får det helt rigtige produkt med hjem.

Hvilken labelprinter skal jeg vælge?

Det afhænger bl.a. af brugsformål, mængden af plads samt dit budget. Både Dymo og Brother har mange varianter som dækker ethvert behov. Uanset om det er simple prints eller mere avancerede etiketter, går du ikke galt i byen med disse to mærker. Inden køb bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

  1. Budget - hvor mange penge vil jeg bruge på en label printer
  2. Teknologi - skal den kunne forbindes til min smartphone, computer eller foretrækker jeg en label printer med display?
  3. Plads - hvor meget plads har jeg til rådighed derhjemme eller på kontoret?
  4. Fleksibilitet - skal min label printer være nem at transportere, eller foretrækker jeg at den er mere stationær?
  5. Brugsformål - skal jeg bruge min label printer til simple etiketter, eller skal den have mere avancerede funktioner?
  6. Brugsformål - skal jeg bruge min label printer til simple etiketter, eller skal den have mere avancerede funktioner?
  7. Design - hvilke designmæssige muligheder vil jeg gerne have? Og skal min label printer kunne lave farvede etiketter?
Når du har besvaret disse spørgsmål, er du et skridt tættere på at vælge den rigtige label printer til dine specifikke behov.