Køb foodprocessor | Nemmere madlavning | Computersalg

Foodprocessor - gør hverdagen nemmere

Oluf - A ønsker mæ så’n foodprocessor. De fleste kender til Gertrud Sands brændende ønske, om at få sådan en ny smart køkkenmaskine i julegave. Og dem som har prøvet at arbejde med det multifunktionelle redskab, ved også præcis hvorfor en foodprocessor er en god investering.

Du sparer nemlig både tid og plads når din nye køkkenhjælper snitter, skræller, ælter, pisker og skærer på livet løs. En foodprocessor gør med andre ord køkkentjansen markant nemmere og mere effektiv. Og så er der i øvrigt sket utrolig meget med kvaliteten på køkkenredskabet siden den lykkelig juleaften i 1991, hvor Gertrud Sand endelig fik sin foodprocessor.
377 Produkter
Forrige
Side 1 af 16
Næste
 
Forrige
Side 1 af 16
Næste


Køb den bedste foodprocessor og få mere tid til alt det sjove

I en travl hverdag, kan det være svært at nå det hele. Efter arbejde skal børnene hentes, der skal købes ind, laves mad, spises og pludselig er det sengetid. Med en foodprocessor sparer du tid på madlavningen, og får mere tid det sociale samvær med familie og venner.

Lad din køkkenhjælper stå for at snitte grøntsagerne, mens du fylder opvaskemasinen eller henter noget godt til ganen i dit vinkøleskab. Når maden er lavet, er der mere overskud til at høre om din partners arbejdsdag eller børnenes oplevelser i børnehaven.

Er en Kenwood eller Bosch foodprocessor bedst for dig?

Hos Computersalg, er kvaliteten af vores køkkenmaskiner altid i højsædet. Samtidig er det vigtigt for os, at du køber præcis den foodprocessor som bedst opfylder dine behov. Om en foodprocessor fra Bosch, Kenwood eller et helt tredje mærke passer bedst til dig, kommer helt an på hvordan og hvor meget du skal bruge den.

Det er en god idé at vælge din foodprocessor ud fra bl.a. motorens styrke og skålens kapacitet. Er I en stor familie, hvor der ofte skal laves større måltider, vil denne Kenwood foodprocessor måske passe bedst til jeres behov. Den kommer nemlig med en 1000W motor og stor 3 liters skål, hvilket giver både råstyrke og mulighed for at tilberede større mængder råvarer. Er I et par eller en mindre hustand, vil denne Bosch foodprocessor måske være mere passende. Med en 800W motor og 2.3 liters skål har den stadig masser af kraft, men fylder mindre på køkkenbordet.

Vi anbefaler, at du altid læser specifikationerne på vores foodprocessorer inden du køber - på den måde sikrer vi, at du får præcis den køkkenmaskine som opfylder dine behov. Har du brug for yderligere vejledning, står vores kundesupport klar til at hjælpe 24/7..

Vi har dog tilladt os at svare på de mest stillede spørgsmål herunder:

Hvad bruger man en foodprocessor til?

Du kan bruge din foodprocessor til alt som kan snittes, rives, hakkes, røres, piskes og æltes. Foodprocessoren er uden tvivl køkkenets mest multifunktionelle maskine, uanset om middagen står på hjemmelavet hummus med brød eller frikadeller med grøntsagsstænger.

Hvad er forskellen på en foodprocessor og en blender?

Kort sagt, så kan en foodprocessor alt det en blender kan - plus en hel del mere. En blender er perfekt til eksempelvis smoothies eller supper, hvorimod den kommer til kort når det handler om tørre råvarer. Foodprocessoren derimod, kan klare langt de fleste hakke, snitte og piske opgaver og er derfor klart mere funktionel i køkkenet.

Hvilken foodprocessor skal jeg vælge?

En god foodprocessor er en praktisk foodprocessor. Udover at være god til at snitte, hakke, ælte og blande, bør den også være støjsvag, let at rengøre og holdbar. Desuden anbefales det, at du vælger en motorstyrke samt kapacitet som passer til din situation. En kraftigere motor er mere effektiv og kan klare store opgaver, men fylder til gengæld også mere i køkkenet.