Integreret opvaskemaskine | Køb her | Computersalg

Integreret opvaskemaskine til et stilrent køkken

En opvaskemaskine gør din hverdag lettere, og det er skønt at kunne smide alt bestik, tallerkner og glas i maskinen efter middagen. Følelsen af at sætte noget beskidt ind, og ud kommer en skinnende tallerken er bare virkelig lækker. Desværre kan maskinen være en torn i øjet i resten af køkkenet, og her kommer en integreret opvaskemaskine dig til undsætning.

En integreret opvaskemaskine klarer stadig de praktiske opgaver, men kan til gengæld tilpasses køkkenets overordnede design. Det er praktisk, lækkert og stilrent.
276 Produkter
Forrige
Side 1 af 12
Næste
 
Forrige
Side 1 af 12
Næste

Forbind din integrerede opvaskemaskine til WiFi - det er smart!

For ganske få år tilbage, var opvaskemaskinen markant mindre fleksibel end den er i dag. Ligesom eksempelvis Smart belysning, kan flere af vores integrerede opvaskemaskiner nemlig forbindes til WiFi og styres på afstand med din smartphone. Vælger du en Integreret opvaskemaskine fra Siemens eller Bosch, kan du starte den hvor som helst når som helst. Og det er smart af flere grunde.

Du kan time, hvornår opvaskemaskinen skal være færdig, eksempelvis til når du kommer hjem fra arbejde eller sportsaktiviteter. I tider med høje energipriser, kan du sætte den i gang på de tidspunkter af døgnet hvor priserne er lavest - derfor vil du på sigt spare penge, hvis du har en integreret opvaskemaskine med Home Connect.

Vil du vide mere om de mange forskellige fordele og funktioner, ved opvaskemaskiner fra Bosch, Siemens & Neff, kan du læse mere her.

Integreret opvaskemaskine bedst i test

Vi har et bredt sortiment af maskiner fra Bosch, Siemens og Electrolux, og blandt vores udvalg har vi flere testvindere. Baseret på 3.790 anmeldelser vurderes Bosch Serie 4 SMH4HCX48E som den bedste integrerede opvaskemaskine - i et tæt løb med Siemens IQ500 SN65ZX49CE.

Det vigtigste er dog, at du køber den opvaskemaskine som passer bedst til dit budget, din indretning og brugsformål. Derfor står vores 24/7 kundesupport klar til at vejlede dig før, under og efter dit køb. Desuden anbefaler vi altid, at du læser specifikationerne inden du køber din nye integrerede opvaskemaskine.

Vi har dog tilladt os at svare på de mest stillede spørgsmål herunder:

Hvad betyder integreret opvaskemaskine?

En integreret opvaskemaskine leveres uden top, sideplader og front. Derfor har du mulighed for, selv at sætte en frontplade på som passer ind i resten af køkkenet. Af den grund bliver din maskine bedre integreret i resten af lokalet, og fremstår mere stilrent end en fritstående opvaskemaskine.

Kan man selv montere en opvaskemaskine?

Hvis du har erfaring med el-og vandtilslutning, kan det være en nem sag at montere en opvaskemaskine selv. Det er fuldt ud lovligt, men det anbefales at du har eller får en god forståelse af monteringsprocessen inden. Hvis du ikke har mod på det selv, bør du kontakte en VVS’er som kan hjælpe med at montere din nye opvaskemaskine.

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af opvaskemaskine?

Når du køber en integreret opvaskemaskine, skal du være særlig opmærksom på, om målene passer ind i dit køkken. Det er en rigtig ærgerlig situation, hvis den er for stor eller for lille. Du bør også overveje, hvorvidt du ønsker en Smart opvaskemaskine som kan kobles til WiFi og din smartphone. Derudover er det en god idé at undersøge, hvor højt et støjniveau maskinen har, samt hvor stort et elforbrug den kræver. En larmende maskine, kan være en frustration hvis den skal køre om natten.

De nye EU energimærker går fra A til G, hvor maskiner med energimærke A er dem som er mest energivenlige og G naturligvis mindst. Desto mere du bruger din opvaskemaskine, desto mer bør du fokusere på energiforbruget.