TP-LINK TL-ANT2408C - Antenne - indendørs - 8 dBi - omni-directional

Varenr.: [944321] / TL-ANT2408C / TP-LINK

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-3 dage. (Gælder også ved afhentning) Mere info
DKK 105,00
ex. moms 84,00
Total inkl. fragt 130,00
Læg i indkøbskurv
Den rundstrålende antenne TL-ANT2408C til indendørs brug arbejder på 2,4 GHz-båndet og leverer 8dBi forstærkning, hvorved WLAN-rækkevidden forøges betydeligt større, og WLAN-ydeevnen bliver betydeligt bedre. Antennen er udstyret med RP-SMA-hanstik, der har fremragende kompatibilitet med de fleste WLAN-enheder.
Ved udskiftning af din WLAN-antenne med TL-ANT2408C får du bedre rækkevidde, og dit WLAN-signal bliver stærkere. Denne eksklusive rundstrålende antenne er en direkte erstatning for den antenne, der leveres som standard med din router eller dit adgangspunkt. Da den er omni-direktional, er det ikke nødvendigt at vende den i en bestemt retning – du kan sende og modtage i alle retninger i dit WLAN.

Nem betjening
Installationen er meget enkel: Skru den fra fabrikken medfølgende antenne ud, og erstat den med vores booster-antenne, og oplev øjeblikkelig ydeevnestigning. Vær opmærksom på, at forøgelsen af signalstyrken afhænger af din router eller adapter. Denne antenne hjælper. Den kan imidlertid ikke udnytte sendeeffekt, som dit modem eller din adapter ikke er i besiddelse af. Til 2,4 GHz-båndet, altså også 802.11n/b/g8dBi forstærkning130 cm Low Loss-forlængerkabelMagnetisk fod til fleksibel anvendelseRP-SMA-female-tilslutning.
Spar penge! - Se vores bedste tilbud i varekategorien "Computertilbehør > Netværk > Diverse tilbehør"
Alternative produkter