BitFenix Shinobi - Miditower - ATX - ingen strømforsyning ( ATX / PS/2 ) - sort - USB/Lyd

Varenr.: [844430] / BFC-SNB-150-KKN1-RP / BitFenix

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-3 dage. (Gælder også ved afhentning) Mere info
DKK 420,00
ex. moms 336,00
Total inkl. fragt 445,00
Læg i indkøbskurv
Andre kiggede også på
Shinobi Midi-Tower består af en klar linjeføring og ren forarbejdning. 5,25"-frontpanelets bredde bruges som grænsemarkering for to smalle Mesh-bånd, som strækker sig fuldt ud over front og låg.

På denne måde kombineres det typiske BitFenix hus-design med de stort set lukkede ydersider på en smart måde med kravet om friskluftadgang. Optikken påvirkes ikke. Tværtimod - formgivningen virker tidsløst elegant som i ét stykke. Det viser sig for eksempel også ved det store Mesh-gitter i låget. I modsætning til kendte løsninger er dette integreret meget rent og i niveau - en sjældenhed i denne prisklasse.

Ved den venstre sidedel adskiller de to Shinobi-versioner sig, hvor der her er tale om den lukkede version. Indvendigt er den moderne opbygning imponerende, hvor mainboardet er monteret oppe og strømforsyningen nede. Dette giver en stor fordel med den separate friskluftadgang til PSU'en gennem bunden og dermed en lavere opvarmning af denne.

Diverse udsparinger i mainboardtrayen tillader en ren kabellægning samt en komfortabel CPU-backplate-installation. Tilslutningskortene kan monteres med Thumb-skruer og kan dermed monteres uden værktøj. Foruden tre eksterne 5,25"-slots er der hele otte interne 3,5"-indføringer. Selv store RAID-systemer kan derfor anbringes i Shinobi.

Den medfølgende 120 mm-ventilator på bagsiden sørger for deres køling. Desuden kan yderligere fem 120'ere indbygges - to på forsiden, to i låget og en i bunden. Lige så alsidigt er I/O-panelet i den forreste del af låget, da det har to USB 3.0 (tilsluttet intern via 20-benet stik), to USB 2.0 og to audio.

Ventilatorer:1x 120 mm (bagside)2x 120 mm (front, ekstraudstyr)1x 92 mm (bagside, ekstraudstyr, i stedet for monteret 120'er)2x 140/120 mm (låg, ekstraudstyr)1x 120 mm (bund, ekstraudstyr)Filter: front og bund Design, der ikke er til at tage fejl afÆdel SoftTouch-overfladePower: Maks. 6 x 120 mm-ventilatorer kan installeresIntern kabelstyring, 4x USB-tilslutninger
  • Specifikationer
  • Produkt-varenumre
FormfaktorMidi-Tower
TypePC
MaterialePlastik, Stål
Understøttet motherboard, form faktorATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Farve på produktSort
USB 2.0 porte, antal4
AudioindgangJa
AudioudgangJa
Maksimal front-blæser2
Understøttet diameter på front-blæser120 mm
Bagvedliggende-blæser installeret1x 120 mm
Maksimal bagvedliggende-blæser1
Understøttet diameter på bagvedliggende-blæser92,120 mm
Maksimal top-blæser2
Understøttet diameter på top-blæser120,140 mm
Maksimal bund-blæser1
Understøttet diameter på bund-blæser120 mm
Bredde20,5 cm
Dybde49 cm
Højde46 cm
Strømforsyning, typePS2 ATX
Interne drevbåse7 x 3.5"
Eksterne drevbåse3 x 5.25"
Indbygget on/off-knap (tænd/sluk)Ja
Produktet er kendt under følgende varenumre i vores system
SKU: BFC-SNB-150-KKN1-RP
EAN: 4716779446012
Hvorfor oplever jeg at den umiddelbart samme varer findes på forskellige varenumre?

Producenterne udgiver ofte den samme varer med forskellige varenumre, typisk handler det udelukkende om forskellige versioner af emballagen. Eksempelvis kan emballagen være målrettet forskellige lande. Vi forsøger bedst muligt at samle varerne, men det kan opleves at den samme varer figuerer på forskellige varenumre i vores system.
Alternative produkter