ComputerSalg.dk : Sjælens Ekko | Marie Alexander White

Sjælens Ekko | Marie Alexander White

Varenr.: [5867841] | Producent: CSBOOKS | EAN: 9788793767591

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-3 hverdage. Mere info
DKK 141,00
ex. moms 112,80
Total inkl. fragt 171,00
Læg i indkøbskurv
Agathe skal kun have det sidste af eksamen overstået. Så strækker idéen sig om den mest skønne sommerferie, sig foran hende. Det hele er så pisse pragtfuldt. 
Altså, hvis det ikke var fordi, resten af verden hele tiden vil forstyrre. Og så er der lige det, som hun nok bliver nødt til at fortælle, meget snart. For fortiden spøger.
Uddrag fra Sjælens EkkoDer er stille længe, og jeg tror, hun sover, da hende stemme bryder stilheden.”Hvorfor en blå rose?””Hva?” Jeg blinker forvirret ud i halvmørket.”Hvorfor en blå rose? Jeg læste om dem. De er kunstigt fremstillet. En rose kan slet ikke blive blå. Virker det hele fake?”Jeg ler sagte. ”Tror du, jeg ville være her, hvis det virkede fake?””Det håber jeg ikke.” Kaia drejer igen hovedet halvt. ”En blå rose står for flere ting. Mystik og et ønske om at opnå det umulige, noget unikt. At hjertet flyder over af følelser, der er ubeskrivelige. Men det er ikke kun derfor, du fik den?”Hendes stemme lyder hæs. ”Hvorfor så?””Fordi man siger, at hende, der holder en blå rose, vil få sine ønsker opfyldt.”

Marie Alexander White debuterede med Rosens Akkorder i 2019, som er den første ungdomsbog i serien Luscinias Lyrik. 
I Sjælens Ekko - Luscinias Lyrik 2 fortsætter fortællingen om Agathe og vennerne. Forfatteren har flere bøger i serien under udarbejdelse.
  • Specifikationer
ForfatterMarie Alexander White
SprogDansk
Sideantal369
IndbindingHæftet
Udgave1
SerieLuscinias Lyrik - bind 1
ForlagForlaget Petunia
Tema gruppe(r)Børnelitteratur og ungdomslitteratur: generelt
ISBN108793767595
ISBN139788793767591