ComputerSalg.dk : Sous Vide 2.0 - Karsten Tanggaard

Sous Vide 2.0 - Karsten Tanggaard

Varenr.: [5615530] | Producent: CSBOOKS | EAN: 9788711902714

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 3-4 hverdage. Mere info
DKK 539,66
ex. moms 431,73
Total inkl. fragt 539,66
Læg i indkøbskurv
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.
Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.
"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.
"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.
  • Specifikationer
UndertitelOpskrifter, teknik, tips og tricks
ForfatterKarsten Tanggaard
SprogDansk
Sideantal464
IndbindingIndbundet
Udgave1
ForlagLindhardt og Ringhof
Tema gruppe(r)Hurtig og enkel mad,Kogebøger for selskaber,Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr,Kogebøger efter ingrediens,Kogebøger med kød og vildt,Kogebøger med kylling og andet fjerkræ,Kogebøger med fisk og skaldyr
ISBN10871190271X
ISBN139788711902714