ComputerSalg.dk : Logitech Gaming Mouse G502 LIGHTSPEED - Wireless Mouse - Optical - 11 buttons (USB)

Logitech Gaming Mouse G502 LIGHTSPEED - Wireless Mouse - Optical - 11 buttons (USB)

Varenr.: [5595317] | Producent: Logitech | Model-nr.: 910-005567 | EAN: 5099206082090

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 3-5 hverdage. Mere info
DKK 847,00
ex. moms 677,60
Total inkl. fragt 877,00
Læg i indkøbskurv
Nu slutter G502 sig til rækken af verdens mest avancerede trådløse gamingmus med den nye G502 LIGHTSPEED. LIGHTSPEED er ultrahurtig og pålidelig med egenskaber som gør, at den bliver brugt i konkurrencer af professionelle e-sportsudøvere. G502 LIGHTSPEED har også næste generation af HERO 16K-sensoren og er POWERPLAY-kompatibel. På trods af en fuldstændig nyudvikling af den avancerede teknologi ligner G502 LIGHTSPEED alligevel sig selv med den kendte form, men har samtidig fået reduceret vægten med 7 g.

G502 LIGHTSPEED blev designet til at være den ultimative G502-gamingmus. Den har samme funktioner og udseende som den oprindelige men er fuldstændig nyopfundet for at drage fordel af den mest moderne teknologi. Den interne struktur har samme tyndvægsdesign og avanceret endoskelet som PRO Wireless-musen så der opnås en vægtreduktion på 7 g. Og de samme brancheførende trådløse teknologier: LIGHTSPEED, HERO 16K og POWERPLAY.

Næste generation af HERO 16K-gamingsensoren kan håndtere en sporingshastighed på 400+ IPS på tværs af hele 16.000 DPI-spektret og op til 10x bedre strømbesparelse i forhold til tidligere generationer. Resultatet er Logitechs til dato bedst ydende og mest responsive sensor, der også giver en vægtreduktion pga. en supereffektiv batteristørrelse i forhold til energiforbruget.

Spil med lysets hastighed uden begrænsninger. Oplad din G502 løbende, både mens du bruger den og når du holder pause, med den trådløse opladningsløsning POWERPLAY. Vær aldrig bekymret for at løbe tør for strøm. Den er altid opladet.

Fuldspektret LIGHTSYNC RGB, som kan tilpasses af dig, reagerer intelligent på gameplay, lyd eller skærmfarver. Lad alt dit Logitech G RGB-gear synkronisere med hinanden. Indstil belysningen med ca. 16,8 millioner farver til at matche rummet og udstyret. Opret dine egne personlige RGB-animationer. Valget er dit. Du får fuld kontrol over RGB og meget mere via den gratis Logitech G HUB-software.

G502 LIGHTSPEED indeholder ikke PVC og er mærket af Plastic Bank som plastneutral. Det betyder at med hvert køb giver Logitech et bidrag til Plastic Bank, der står for at fjerne plastik fra miljøet som ellers risikerede at have i verdens oceaner.Logitech G502 LightSpeed Wireless Gaming mus
TRÅDLØS LIGHTSPEED-TEKNOLOGI
G502 er et kultobjekt, som har brækket rekorder i enhver generation, og førstevalget til rigtige gamere. Og nu bliver G502 også en af de mest avancerede trådløse gaming-mus i verden ved offentliggørelsen af G502 LIGHTSPEED. LIGHTSPEED er en superhurtig og pålidelig teknologi, hvis ydeevne også de professionelle E-Sport bruger til turneringer. G502 LIGHTSPEED er også udstyret med Hero 16K-sensor i den næste generation og er kompatibel MED POWERPLAY. På trods af den fuldstændigt gennemarbejdede teknologi er G502 LIGHTSPEED stadig holdt i den samme populære pasform og vejer desuden 7 gram mindre.

LEGENDEN
finder SIG PÅ NY G502 LIGHTSPEED er udviklet som den ultimative G502 gaming-mus. Den grundlæggende identitet og alle originalens egenskaber er stadig de samme, men musen er dog blevet fuldstændig revideret for at integrere Logitechs allernyeste innovation. Indersiden er udstyret med det tyndvæggede design med et højtudviklet yderbeklædning som PR trådløs mus, was en reduktion af vægten på 7 gram. Musen er også udstyret med den samme brancheførende trådløse teknologi: LIGHTSPEED, Hero 16K og POWERPLAY.

HERO 16K-SENSOREN
i Hero 16K-gaming-sensoren i næste generation muliggør en scanningshastighed på over 400 IPS over hele 16.000 dpi-området og opnår en op til 10 gange større energieffektivitet i forhold til tidligere generationer. Resultatet er den hidtil mest effektive og reaktionshurtige gaming-sensor fra Logitech, hvis vægt også kunne reduceres ved ekstrem effektivitet ved batteristørrelse og størrelsesforhold.

TRÅDLØST POWERPLAY OPLADNINGSSYSTEM
LIGHTSPEED gaming uden begrænsninger. G502 oplades kontinuerligt, uafhængigt af om den bruges, takket være det trådløse POWERPLAY opladningssystem. Du behøver aldrig bekymre dig om batterilevetiden. Musen forbliver ganske enkelt altid opladet.

LIGHTSYNC RGB-BELYSNING
, der fuldt ud kan tilpasses LIGHTSYNC RGB-belysningen dækker hele farvespektret og reagerer intelligent på begivenheder i spillet, audio-signaler eller på skærmfarven. Hele Logitech G RGB-udstyret kan indstilles, så alle ap1 parter er afstemt præcist efter hinanden. Belysningen kan tilpasses til rummet og gaming-udstyret med et udvalg fra ~16,8 millioner farver. Udvid din helt personlige RGB-animationer. Alt er muligt. RGB-belysningen kan - ud over mange andre ting - styres fuldstændigt via den gratis Logitech G HUB software.

PLASTIC NEUTRAL«-CERTIFICERING
G502 LIGHTSPEED er PVC-fri og »Plastic neutral«-certificeret. Logitech bidrager således til finansieringen af plastic bankprogrammer til genbrug af plastickartikler, der ellers ville ende som affald i havet.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
HERO™-sensor med 16.000 dpi
Mekanisk tastfjederspændingssystem
RGB-belysningg
Integreret hukommelse
Vægttuning
Egnet til højrehåndede
Logitech G502 LightSpeed Wireless Gaming mus
  • Specifikationer
  • Specifikationer - Udvidet
ProduktbeskrivelseLogitech Gaming Mouse G502 LIGHTSPEED - mus - USB, LIGHTSPEED
EnhedstypeMus
ForbindelsesteknologiTrådløs, kabling - USB, LIGHTSPEED
Dimensioner (B x D x H)7.5 cm x 13.2 cm x 4 cm
Vægt114 g
Trådløs modtagerTrådløs modtager (USB)
Teknologi i detektering af bevægelseOptisk
Antal knapper11
Bevægelsesopløsning16000 dpi
Præstation1 ms svartid, 40 G maksimum acceleration, op til 400 tommer per sekund, realtids sensitivitets-switching 100 - 16.000 dpi, rapporthastighed: 1000 Hz
EgenskaberRullehjul, justerbar vægt, indbygget flash hukommelse, 11 programmerbare knapper, ARM 32-bit processor, HERO sensor, hyperhurtig rulning, LIGHTSYNC-teknologi, mekanisk knapspændesystem, POWERPLAY Compatibility
OS nødvendigGoogle Chrome OS, Microsoft Windows 7 eller senere, Apple MacOS X 10.11 eller nyere
Producentgaranti2 års garanti
Generelt
EnhedstypeMus
Trådløs modtagerTrådløs modtager (USB)
Bredde7.5 cm
Dybde13.2 cm
Højde4 cm
Vægt114 g
Indgangsudstyr
ForbindelsesteknologiTrådløs, kabling
GrænsefladeUSB, LIGHTSPEED
Teknologi i detektering af bevægelseOptisk
Antal knapper11
Bevægelsesopløsning16000 dpi
Præstation1 ms svartid, 40 G maksimum acceleration, op til 400 tommer per sekund, realtids sensitivitets-switching 100 - 16.000 dpi, rapporthastighed: 1000 Hz
EgenskaberRullehjul, justerbar vægt, indbygget flash hukommelse, 11 programmerbare knapper, ARM 32-bit processor, HERO sensor, hyperhurtig rulning, LIGHTSYNC-teknologi, mekanisk knapspændesystem, POWERPLAY Compatibility
Ekspansion / Konnektivitet
Interface1 x USB - 4 pin USB Type A
Diverse
Udstyr inkluderetModtager forlængelsesadapter, USB opladnings-/datakabel, tilbehørsskuffe, 4x 2 g vægte, 2x 4 g vægte
Programmer / Systemkrav
OS nødvendigGoogle Chrome OS, Microsoft Windows 7 eller senere, Apple MacOS X 10.11 eller nyere
Producentgaranti
Service & SupportBegrænset garanti - 2 år