ComputerSalg.dk : Isprinsessen LYDBOG | Camilla Läckberg

Isprinsessen LYDBOG | Camilla Läckberg

Varenr.: [4424199] | Producent: CSBOOKS | EAN: 9788770555913

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-3 hverdage. Mere info
DKK 89,00
ex. moms 71,20
Total inkl. fragt 119,00
Læg i indkøbskurv
Lydbog Mp3

Camilla Läckberg (f. 1974) er helt i klasse med etablerede krimiforfattere som Mankell og Marklund. Hendes bøger er ´guf for krimi-fans´ (Alt for damerne) og har i Sverige solgt i over en halv million eksemplarer.

Forfatteren Erica Falck vender tilbage til sin barndoms skærgård, Fjällbacka for at gøre boet op efter sine afdøde forældre. Ved et tilfælde finder Erica sin tidligere sjæleveninde, Alexandra, liggende i badekarret i barndomshjemmet med håndleddene skåret over - forblødt til døde. Det lille samfund rystes yderligere af et mistænkeligt dødsfald, da den fordrukne Maler-Anders bliver fundet kvalt blandt sine vandaliserede kunstværker.
Den lokale politibetjent fra Tanumshede politistation, Patrik Hedström, står for efterforskningen, og han og Erica hvirvles ind i optrævlingen af Alexandras og Anders´ skæbne. For at finde ud af hvad, der ligger til grund for de bestialske hændelser, må Erica og Patrik helt tilbage til fortiden og barndommens minder for at afsløre de makabre hemmeligheder, som det tilsyneladende idylliske samfund bærer på. Et samfund, hvor løgnens og forstillelsens magt hersker og i værste fald kan føre til mord.

Indlæst af Githa Lehrmann
Lydbog Mp3Camilla Läckberg (f. 1974) er helt i klasse med etablerede krimiforfattere som Mankell og Marklund. Hendes bøger er ´guf for krimi-fans´ (Alt for damerne) og har i Sverige solgt i over en halv million eksemplarer. Forfatteren Erica Falck vender tilbage til sin barndoms skærgård, Fjällbacka for at gøre boet op efter sine afdøde forældre. Ved et tilfælde finder Erica sin tidligere sjæleveninde, Alexandra, liggende i badekarret i barndomshjemmet med håndleddene skåret over - forblødt til døde. Det lille samfund rystes yderligere af et mistænkeligt dødsfald, da den fordrukne Maler-Anders bliver fundet kvalt blandt sine vandaliserede kunstværker. Den lokale politibetjent fra Tanumshede politistation, Patrik Hedström, står for efterforskningen, og han og Erica hvirvles ind i optrævlingen af Alexandras og Anders´ skæbne. For at finde ud af hvad, der ligger til grund for de bestialske hændelser, må Erica og Patrik helt tilbage til fortiden og barndommens minder for at afsløre de makabre hemmeligheder, som det tilsyneladende idylliske samfund bærer på. Et samfund, hvor løgnens og forstillelsens magt hersker og i værste fald kan føre til mord.Indlæst af Githa Lehrmann
  • Specifikationer
ForfatterCamilla Läckberg
Sprogund
Sideantal0
IndbindingLydbog
Udgave1
ForlagPeople´s Press
Tema gruppe(r)Skønlitteratur: generelt,Krimier og mysterier,Romantisk skønlitteratur
ISBN108770555915
ISBN139788770555913
ForfatterCamilla Läckberg
Sprogund
Sideantal0
IndbindingLydbog
Udgave1
ForlagPeople´s Press
Tema gruppe(r)Skønlitteratur: generelt,Krimier og mysterier,Romantisk skønlitteratur
ISBN108770555915
ISBN139788770555913