Google Chromecast | Louise Peulicke Larsen

Varenr.: [4420512] | Producent: CSBOOKS | EAN: 9788778538543

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-3 hverdage. (Gælder også ved afhentning) Mere info
DKK 115,00
ex. moms 92,00
Total inkl. fragt 140,00
Læg i indkøbskurv
En Google Chromecast er en fantastisk lille dims, som gør dit helt normale tv til et smart-tv. Med en Chromecast koblet til dit tv, kan du se masser af tv-serier, film, videoer og fotos både fra internettet og din personlige samling direkte på tv-skærmen fra din smartphone, tablet eller computer. Du kan også høre musik, radio og podcasts eller spille spil med din Chromecast og undgå bøvl med tilslutning af kabler. Det er nemt - og i modsætning til mange SMART TV - så virker det!Med denne titel er du sikker på at du få det bedste ud af din Chromecast. Ved hjælp af letforståelige vejledninger, bliver du guidet til at komme hurtig i gang og får masser af tips og tricks. Vi ser på en lang række af de apps, som er kompatible med din Chromecast. Der er noget for enhver smag og alder, hvad enten du vil se film og serier, se sport, spille spil, blive undervist eller høre musik. Vi viser dig selvfølgelig også hvordan du henter disse apps til enten din Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad.Vi ser også på hvordan du bruger Chromecastens lillebror, Chromecast Audio, til at afspille musik via din højtaler.
  • Specifikationer
  • Produkt-varenumre
UndertitelChromecast Audio omfattet
ForfatterLouise Peulicke Larsen
SprogDansk
Sideantal96
IndbindingHæftet
Søgeordchromecast, google,streaming,video,tv
Udgave1
ForlagLibris Media
Tema gruppe(r)E-bogslæsere, tablets og andre bærbare enheder: Guides og brugervejledninger,Digital video: Guides og brugervejledninger
ISBN139788778538543
Produktet er kendt under følgende varenumre i vores system
SKU: 9788778538543
EAN: 9788778538543
Hvorfor oplever jeg at den umiddelbart samme varer findes på forskellige varenumre?

Producenterne udgiver ofte den samme varer med forskellige varenumre, typisk handler det udelukkende om forskellige versioner af emballagen. Eksempelvis kan emballagen være målrettet forskellige lande. Vi forsøger bedst muligt at samle varerne, men det kan opleves at den samme varer figurerer på forskellige varenumre i vores system.