ComputerSalg.dk : Noah skal i skole | Helle Lindahl

Noah skal i skole | Helle Lindahl

Varenr.: [4404966] | Producent: CSBOOKS | EAN: 9788771585032

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 3-4 hverdage. Mere info
DKK 246,00
ex. moms 196,80
Total inkl. fragt 276,00
Læg i indkøbskurv
Noah skal i skole handler om det vigtige første skoleår. Vi følger drengen Noah, hans familie og klassekammerater i skolen og derhjemme og får et helt særligt indblik i, hvordan det føles at være seks år og starte i skole. Hvor spændende – og en smule skræmmende – det kan være, når man har været vant til at være en af de
største i børnehaven og nu pludselig er blandt de mindste i skolen.

Noah skal i skole er oplagt til højtlæsning for elever i 0. og 1. klasse. Kapitlernes længde er afstemt, så de passer til ca. 20 minutters oplæsning om morgenen, eller mens børnene spiser, og hvert kapitel efterfølges af relevante samtalespørgsmål.

Bogen indeholder desuden arbejdsmateriale med afsæt i folkeskolens forenklede Fælles Mål. Arbejdsmaterialet er opbygget som et idekatalog til læreren og vil kunne indgå som en naturlig del af klassens årsplan.

Noah skal i skole er også velegnet til oplæsning i førskolegruppen/storegruppen i børnehaven. Særligt pædagoger, der arbejder med brobygning, kan bruge bogen i overgangsfasen fra børnehave til skole. Skolepædagoger, der arbejder med skolestart og nye skoleelever, vil kunne hente inspiration og gode pædagogiske ideer til at bringe leg ind i undervisningen.

Noah skal i skole kan også læses højt af forældre eller bedsteforældre, som gerne vil støtte og forberede barnet på skolestarten.
  • Specifikationer
UndertitelEn højtlæsningsbog om det første skoleår
ForfatterHelle Lindahl
SprogDansk
Sideantal240
IndbindingHæftet
Søgeordskolestart, indskoling, storegruppe, børnehavebørn, førskole, skolebørn
Udgave1
ForlagDansk Psykologisk Forlag A/S
Tema gruppe(r)Uddannelse. Pædagogik,Børnepsykologi og udviklingspsykologi,Forældreskab: Råd og vejledning,Førskoler og børnehaver,Skoler
ISBN108771585036
ISBN139788771585032