ComputerSalg.dk : Termix Bv-Unit Type 3 T- - Cp

Termix Bv-Unit Type 3 T- - Cp

Varenr.: [3392149] | Producent: GEMINA TERMIX | Model-nr.: GEM-99181700 | EAN: 5704072320022 | VVS-nr.: 376920359 | UNSPSC.: 40101825

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-3 hverdage. Mere info
DKK 11.914,00
ex. moms 9.531,20
Total inkl. fragt 11.914,00
Læg i indkøbskurv
Termix BV-unit er en færdigbygget fjernvarmeenhed udrustet med en højeffektiv brugsvandsveksler.Enheden leveres med Danfoss termostatisk styring eller elektronisk motorstyring efter ønske.Pumpe til brugsvandscirkulation er standardudrustning, men kan fravælges, hvis en eksisterende cirkulationspumpe ønskes anvendt. 
  • Kan forsyne 12-16 lejligheder

VANDVARMER MED STOR KAPACITET:

Termix BV anvendes, hvor stor kapacitet ønskes som f.eks. i etageejendomme, industribyggeri, sportshaller,skoler og institutioner.

EFFEKTIV VARMEVEKSLER:

Termix Brugsvandsunit er monteret med isoleret pladeveksler og cirkulationspumpe (kan fravælges, hvis eksisterende cirkulationspumpe anvendes).

Den effektive pladeveksler sikrer optimal afkøling, så der opnås bedst mulig komfort og driftsøkonomi.

Både pladevarmeveksler og rørføring er udført i rustfrit stål.

STYRING:

Brugsvandsunitten leveres som standard med selvvirkende ventiler. Større opbygninger leveres med kaskaderegulering.

Den optimale indregulering og styring af en unit med termisk kaskaderegulering opnås ved at indstille de to termiske ventiler differentieret.

Den mindste af de to ventiler indstilles på en lidt højere værdi, hvorved reguleringsevnen optimeres ved små aftapninger og ved opretholdelse af cirkulationstemperaturen.

Ovenstående indstilling af termostatventilerne giver den bedste temperaturregulering af primær og sekundær kreds og dermed den driftsøkonomiske bedste tilstand.

BEMÆRK: en BV-unit skal altid monteres med brugsvandscirkulation.

KAN MOD MERPRIS LEV I STILRENT JACOB JENSEN DESIGN