ComputerSalg.dk : Pure Evoke H2, Bærbar, Analog & digital, DAB,DAB+,DMB,FM, 1,6 W, 3,5 mm, Mini-USB

Pure Evoke H2, Bærbar, Analog & digital, DAB,DAB+,DMB,FM, 1,6 W, 3,5 mm, Mini-USB

Varenr.: [3242508] | Producent: PURE | Model-nr.: VL-62986 | EAN: 759454829865

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 3-4 hverdage. Mere info
DKK 896,00
ex. moms 716,80
Total inkl. fragt 926,00
Læg i indkøbskurv
Den ideelle begyndermodel Evoke H2 er en stilfuld og kompakt DAB-digital- og FM-radio, der passer perfekt overalt lige fra sengebordet til køkkenet.
Den perfekte bærbare radio
Vælg strømdrift eller nyd op til 30 timers mobil lytteoplevelse med et valgfrit genopladeligt ChargePAK B1. ChargePAKs er økonomiske og miljøvenlige og tilbyder en nem og mobil løsning: Din radio bliver opladet under strømdrift, sådan den altid er klar til brug, når du tager den med.

Kompakt, men godt udstyret
Med sin lille størrelse egner Evoke H2 sig ideelt som radio til natbordet eller køkkenet. Den har 20 hukommelsespladser til hurtigt valg af dine yndlingsstationer, et stort, godt læsbart ur, sleep-timer, der automatisk slukker din radio, og en praktisk køkkentimer med countdown-funktion. Radioen har desuden en lyd- eller radioalarm, en tilslutning til stereohovedtelefoner og en AUX-indgang hvor du kan tilslutte din mobiltelefon eller tablet, så du kan lytte til din egen musik via radioen.

Nyd digitalradio
DAB-digitalradio med digital lydkvalitet, mange digitale sendere og display der viser titler, programinformationer og en masse andet. Digitalradioen finder automatisk alle tilgængelige kanaler og giver mulighed for direkte valg af sendernavne. Derudover tilbyder enheden FM-modtagelse af kanaler, der endnu ikke er skiftet til digitalt format. Evoke H2 har også en digital-tick-godkendelse. Således er du godt rustet til en fremtidig overgang fra FM- til digitalradio.
Alarmfunktioner (yndlingsradiostation eller vækkelyd)Sleep Timer - sæt din radio på standby efter en forudindstillet periode.Hovedtelefonudgang20 hukommelsespladser3 tommer højttaler til fuldt frekvensområde3,5 mm aux-indgang - afspiller musik fra enhver kompatibel enhedGenopladelige batterier - op til 30 timers kontinuerlig afspilning med det valgfri genopladelige ChargePAK B1.
  • Specifikationer
  • Produkt-varenumre
Radio-typeBærbar
Tuner-typeAnalog & digital
Understøttede radiobåndDAB,DAB+,DMB,FM
Preset stationer, antal20
Udgangseffekt (RMS)1,6 W
Indbyggede højttaler(e)Ja
Antal indbyggede højttalere1
Indbygget displayJa
Hovedtelefon udgange1
Hovedtelefoner, forbindelse3,5 mm
AUX indgangJa
USB-forbinderMini-USB
DC-jack-stik, indgåendeJa
MP3 afspilningNej
TermometerNej
ProjekteringNej
Dockingstation inkluderetNej
Kompatibel med Apple dockingstationIkke understøttet
Farve på produktEgetræ, Hvid
VolumenkontrolDreje
FM radioJa
Indbygget on/off-knap (tænd/sluk)Ja
Strømkilde typeStrøm, Batteridrevet
AC indgangsspænding230
DC indgående spænding5
Bredde115 mm
Dybde120 mm
Højde120 mm
Produktet er kendt under følgende varenumre i vores system
SKU: VL-62986
EAN: 759454829865
Hvorfor oplever jeg at den umiddelbart samme varer findes på forskellige varenumre?

Producenterne udgiver ofte den samme varer med forskellige varenumre, typisk handler det udelukkende om forskellige versioner af emballagen. Eksempelvis kan emballagen være målrettet forskellige lande. Vi forsøger bedst muligt at samle varerne, men det kan opleves at den samme varer figurerer på forskellige varenumre i vores system.