Logitech Heavy Equipment - Bundle - rat og pedalsæt - kabling - for PC

Varenr.: [3164314] | Producent: Logitech | Model-nr.: 945-000007 | EAN: 5099206069886

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-3 hverdage. (Gælder også ved afhentning) Mere info
DKK 1.965,00
ex. moms 1.572,00
Total inkl. fragt 1.965,00
Læg i indkøbskurv
Logitech G Heavy Equipment Bundle er en imponerende samling af specialiseret landbrugssimulerings-udstyr. Her er alle de nødvendige redskaber: 900° hjul, robuste pedaler og et sidepanel til realistisk fordybelse og oplevelse. I samarbejde med GIANTS Software og Farm Sim-samfundet (det er dig!), har Logitech forstærket spændingen ved at dyrke jord, fodre husdyr og sælge varer. Og ikke kun til maskiner! Få jord under neglene med sticks og knapper indbygget i hjulet for landbrugsopgaver såsom at bruge en motorsav. Det er her alt sammen, og alt sammen for den mest tilfredsstillende agro-oplevelse.
Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Tættere på virkeligheden
 Den Farming Simulator pakke er den nyeste produkt af Saiteks imponerende specialudstyr. Traditionelle controllere via tastatur eller rat, der blev udviklet til et helt andet spil genre, måske er selv, men vores udstyr er meget bedre rustet til spillet. Kør din værftet med disse realistiske værktøjer til at opleve spillet mere intens og underholdende, mens køretøjer og operativsystemer tilbehør med en ekstremt reaktiv kontrol stud.
 
  Perfect Partners
 Den Farming Simulator er kongen af ??landets-spil blandt de videospil. Desuden Saitek er markedsleder for skræddersyet til simulationsspil hardware. Baseret på feedback fra Farming Simulator samfund Saitek og Giants Software har i fællesskab udviklet brugerdefinerede hardware, der gør det endnu mere spændende at udpege jord til foder kvæg og sælge frugterne af dit arbejde - kort sagt fra din værftet en succesfuld virksomhed at gøre.
 
  prøvekøre nogen?
 Du vil ikke finde rattet, som er tættere på virkeligheden. Vi har sat os i landbrugsmaskiner og rejst en tjekliste over de vigtigste punkter. Så har vi disse vigtige emner, der indgår i vores hjul. 900 ° styring i begge retninger? Tjek. Korrekt tilbøjelig? Tjek. Horn? Yep. Afkast af frigive til udgangspositionen? Selvfølgelig! Sæt din gamepad, rat motorsport, musen og tastaturet til side og lægge hænderne på et rat, der virkelig simulerer hvordan man sidder i real landbrugsmaskiner.
 
  Alt under kontrol
 En ting mere er absolut nødvendigt for en ægte landbruget simulation: et rat knop. Sådan dreje rattet andet, mens blot har hans foretrukne drink i hånden? Bedre endnu, kan den frie hånd tjene som ekstra, separat tilgængelig side konsol. Knappen er aftagelige - du kan ordne det, hvor det er mest praktisk for dig.
 
  Alle styrefunktioner på et blik og Greifbar
 Selvfølgelig, det er sjovt, let at swish i tunge maskiner på din gård og dine felter, men nogle gange er du nødt til bare at gøre dine hænder beskidte. For disse spil situationer, du har brug for knapper og pinde. Heldigvis rattet, som har en masse. To analoge sticks, hver med en snap lukning, er ideelle til at flytte din karakter og styre kameraet. Det 4-vejs switch, som er henholdsvis støder op til stokken, giver 8 yderligere, lettilgængeligt knapper. To ergonomiske trigger-knapper er placeret på bagsiden. Denne avancerede styresystem du kan præcist at kontrollere og naturligvis deres alle kommandoer programmeret i spillet din landmand. Uanset om du bruger din motorsav, gå til laden eller bare laver en aftentur for at beundre dine felter - alle kontroller er inden for rækkevidde.
 
  Stop-and-Go
 I stedet for den nemme måde at vælge og integrere speeder og bremse ved rattet, har vi besluttet at separate pedaler til at nå endnu mere realisme og sjov. Rotationen vinkel er 20 grader for at give dig den bedst mulige kontrol. Pedalerne er forbundet via en 1,80 meter langt kabel til rattet. Således hele sættet er blot en enkelt USB-port på din gaming PC.
 
  Bewirtschafte skoven
 Den realistiske front-loading drev på siden konsollen giver dig følelsen af ??virkelig at have kontrol over tunge maskiner. Du kan nu nemt Holzvollernter, driver kraner, kædesave, flishuggere, trailere og mere. Så kan du perfekt ind i skovbruget springet, den nye industri i spillet.
 
  class kontrol over kranen
 Den front-loading drev styrer de lodrette, vandrette og roterende akser, mens en funktionsvælgeren på stokken fordobler disse kommandoer, og du bruger seks styrbare akser. Bedre endnu, en knap ved siden af ??funktionsvælgeren støder på en knap overdimensioneret, hvilket også er meget let at nå. Program begge knapper for at nemt at ændre dine vedhæftede filer, for at åbne eller lukke. Administrer dit eksempel kran base med stokken, trykke på en knap for at flytte kranen arm med stokken, og tryk derefter på en anden k
  • Specifikationer
  • Specifikationer - Udvidet
  • Produkt-varenumre
ProduktbeskrivelseLogitech Heavy Equipment - Bundle - rat og pedalsæt - kabling
ProdukttypeRat og pedalsæt
ForbindelsesteknologiKabling
Producentgaranti2 års garanti
Designet forPC
Generelt
ProdukttypeRat og pedalsæt
ForbindelsesteknologiKabling
InterfaceUSB
Spilcontroller (første) detaljer
TypeRat
Styring2 analoge håndtag, 2 udløsere, 4-vejs hatkontakt
Funktioner900-graders hjulrotation, aftagelig knop, programmerbare knapper
Spilcontroller (anden) detaljer
TypePedaler
KontrollerFodpedal
Systemkrav
OS nødvendigMicrosoft Windows 7 / 8.1 / 10
Diverse
Udstyr inkluderetSide Panel Control Deck
Kabellængde1.8 m
OverensstemmelsesstandarderPlug and Play
Producentgaranti
Service & SupportBegrænset garanti - 2 år
Oplysninger om kompatibilitet
Designet forPC
Produktet er kendt under følgende varenumre i vores system
SKU: 945-000007
EAN: 50992060698806
EAN: 5099206069886
EAN: 50992060819409
Hvorfor oplever jeg at den umiddelbart samme varer findes på forskellige varenumre?

Producenterne udgiver ofte den samme varer med forskellige varenumre, typisk handler det udelukkende om forskellige versioner af emballagen. Eksempelvis kan emballagen være målrettet forskellige lande. Vi forsøger bedst muligt at samle varerne, men det kan opleves at den samme varer figurerer på forskellige varenumre i vores system.