DJI Mavic Pro - Quadcopter - Wi-Fi

Varenr.: [1914842] | Producent: Dji | Model-nr.: CP.PT.000498 | EAN: 6958265134364

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-3 hverdage. (Gælder også ved afhentning) Mere info
DKK 6.980,00
ex. moms 5.584,00
Total inkl. fragt 6.980,00
Læg i indkøbskurv
Det er dig, som pilot, der er ansvarlig for at reglerne overholdes. Du skal derfor være klar over følgende droneregler. Du finder reglerne i Bestemmelser for Civil Luftfart - BL 9-4 og i Lov om tv-overvågning.
Læs mere på www.trafikstyrelsen.dk/da/droneregler


DJI Mavic Pro
Mavic Pro er den lille og samtidig utrolig kraftfulde drone fra DJI. Den forvandler himlen til din legeplads og hjælper dig med at holde dig i legende i luften. Den kompakte størrelse og den høje grad af kompleksitet gør den til en af de mest avancerede /flyvende kameraer, som DJI nogensinde har udviklet. 24 Højkapacitets-processorer, et helt nyt transmissionssystem med 7 km rækkevidde, 4 visuelle sensorer og et 4K kamera, stabiliseret med en mekanisk 3-akset gimbal mellem er alt sammen til rådighed med et tryk på en knap.

Flyv videre
Den nye fjernbetjening i lommeformat er udstyret med den helt nye OcuSync transmissions-teknologi fra DJI. Den enestående teknologi har en rækkevidde på op til 7 kilometer og Full HD 1080p/ 720p video-streaming.

Ingen buler og ridser
En ubeskyttet drone kan støde på forhindringer når den skal flyve langt eller ved landing fra en utilstrækkelig højde i return to home" -tilstanden. Mavic bruger FlightAutonomy til at registrere forhindringer i en afstand på op til 15 m. Den kan undgå disse forhindringer med aktiv bremsning eller svævning og forhindrer dermed selv uheld.

Præcis svævning
Satellitpejling hjælper en drone på ethvert åbent terræn, uden interferens. Uden satellitter kan dronen ikke positionere sig selv og kan nedstige utilsigtet. Mavic kan dog via sine sensorer problemløst svæve i bygninger og på steder uden GPS.

Bliv længere i luften
Mavec er seks gange mindre end Phantom 4, men reduktionen af størrelsen påvirker ikke flyvetiden. Det flyver meget længere end man forventer af den kompakte størrelse og dens effektive motorer gør det muligt at nå en maksimal flyvetid på 27 minutter ved en maksimal afstand på 13 km.
* Batteriets levetid opretholdes under ideelle flyveforhold.

4K ULTRA-HD-videoer
Mavic understøtter videoer i 4K med 30 billeder pr. sekund. Der bruges ingen elektrisk billedstabilisering - til ægte optagelser i 4K. Vi har fremstillet en ultraprævis 3-akslet gimbal til Mavic i miniaturestørrelse. Det er i stand til at stabilisere kameraet selv ved høj hastighed, for skarpe billeder og videoer som ikke ryster.

Optag som en professionel. Automatisk.
Du behøver ikke noget filmteam, når du flyver med Mavic. Alt hvad du behøver er ActiveTrack. Fortæl Mavic hvad den skal forfølge og så tager den sig professionelt af resten.
Sporing - forføæg målet bag- eller forfra og kreds rundt om målet mens det bevæger sig.
Profil - Flyv side om side med dit mål.
Spotlight - Holder kameraet på målet, mens du flyver rundt.

Vink for en dronie.
Når Mavic er i luften og vendt mod dig, skal du bare bevæge hænderne for at tage et billede. Tag selfier som du aldrig har taget dem før med Mavics bevægelsestilstand.

Fint afstemte kontrol
Mens du forbereder dig på at tage et billede, eller flyver inde i en bygning, vil du helst have at din drone flyver langsomt. Aktiver stativ-tilstand og enhver bevægelse af mavic bliver præcist og langsomt.

Udlignet
Holder altid samme afstand fra jorden. Du behøver ikke længere være bekymret for om du flyver for lavt. Mavic tilpasser sig til højden fra dig i ujævnt terræn.

Flyvning via smartphone
Nogle gange er en smartphone alt hvad du skal bruge til at flyve med. Mavic understøtter ikke kun flyvning via en smartphone og et virituelt joystick, den giver dig også adgang til intelligente flyvetilstande som TapFly, Forfølgelse, Spotlight og Profil. På den måde kan du tage de mest fantastiske billeder og videoer, som ingen vil tro at du har taget med et par berøringer på din smartphone."
Sammenklappelige komponenter for nem transportKan styres via smartphone eller fjernstyring4K kamera med endnu mindre forvrængning
DJI Mavic Pro
  • Specifikationer
  • Specifikationer - Udvidet
  • Produkt-varenumre
ProduktbeskrivelseDJI Mavic Pro - quadcopter
ProdukttypeQuadcopter
KategoriKøretøjer - droner
KompatibilitetiPhone, iPad, Android-telefon
KameraInkluderet - 12.71 Megapixel
Maks. hastighed65 kilometer i timen
InterfaceWi-Fi
Vægt734 g
Generelt
ProdukttypeQuadcopter
KategoriKøretøjer - droner
KompatibilitetiPhone, iPad, Android-telefon
FjernstyringJa - 2.4 GHz - maks. driftsafstand: 7 km
StrømkildeBatteri
Maks. hastighed65 kilometer i timen
KortlæsermicroSD op til 128 GB
FunktionerMikro-USB kabel, strømkabel, oplader, fjernstyring, 16 GB MicroSD-kort, gimbalklemme, intelligent flyvebatteri, kardanledsdække, 3 propelpar, Lightning til mikro-USB kabel, 2 RC kabelskydere, forhindrings-undgåelsessystem
RC-køretøj
Maks. lodret hastighed5 meter per sekund
Maks. vandret hastighed17,8 meter per sekund
InterfaceWi-Fi
Kardanled
Kontrolvinkelinterval-90 til 30 grader
Digitalkamera
Sensoropløsning12.71 Megapixel
Optagelse-formaterMPEG-4, H.264, MP4, MOV
Videooptager-opløsninger1280 x 720 (720p), 1920 x 1080 (1080p), 3840 x 2160 (2160p), 4096 x 2160, 2704 x 1520 (1520p)
Frame Rate24 frames pr. sekund
StillbilledformaterJPEG, DNG
Maks. billedvinkel78.8 grad(er)
Batteri
Opladeligt batteriGenopladelig
Understøttede batterikonfigurationer3S
TeknologiLitium-polymer
Spænding11.4 V
Kapacitet3830 mAh
Run-timeOp til 27 min
Diverse
Vægt734 g
Advarsler om kvælningsfare
Dimensioner & vægt detaljerMed kardanledsdække - 743 g
Foldet - 8.3 cm x 19.8 cm x 8.3 cm x 734 g
Miljømæssige parametre
Min. driftstemperatur0 °C
Maks. driftstemperatur40 °C
Produktet er kendt under følgende varenumre i vores system
SKU: CP.PT.000498
SKU: DJI-134364
EAN: 6958265134364
Hvorfor oplever jeg at den umiddelbart samme varer findes på forskellige varenumre?

Producenterne udgiver ofte den samme varer med forskellige varenumre, typisk handler det udelukkende om forskellige versioner af emballagen. Eksempelvis kan emballagen være målrettet forskellige lande. Vi forsøger bedst muligt at samle varerne, men det kan opleves at den samme varer figurerer på forskellige varenumre i vores system.
Alternative produkter