ROCCAT Taito control - Musemåtte

ROCCAT Taito control - Musemåtte

Varenr.: [1158947] | Producent: Voyetra Turtle Beach | Model-nr.: ROC-13-170 | EAN: 4250288117044

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 3-5 hverdage. Mere info
DKK 144,00
ex. moms 115,20
Total inkl. fragt 183,00
Læg i indkøbskurv
For seriøse gamere, som godt kan lide en musemåtte, der giver bedre kontrol, er Taito Control valget, som giver deres spil et hak opad. Den udførligt designede overflade er overført fra den prisvindende, originale Taito og bygger videre på konceptet med endnu mere præcis styring. Taito Controls design er fokuseret på udvidet holdbarhed, hvilket giver en højtydende musemåtte, du ikke kan lægge fra dig.

De fleste stofmusemåtter forsøger at give spillere en balance mellem glidehastighed og kontrol, hvor ingen af delene er perfekt. Hvis spillere ønsker en stofmusemåtte, der giver bedre kontrol, er de nødt til at gå på kompromis. Ikke længere. Taito Control har en exceptionelt glat overflade, der giver øget kontrol, som er perfekt til dem, der foretrækker en musemåtte med mere modstand. Musen glider hverken for hurtigt eller langsomt på Taito Controls glatte overflade, hvilket betyder, at du kan nedlægge dine fjender igen og igen.

Da mange stofmusemåtter er fremstillet af materialer af lav kvalitet, er flossede kanter og en konstant forværret overflade en trist realitet, som mange spillere kender til. Nu kan du vinke farvel til spildte penge og en inkonsistent overflade. Taito Control løser disse problemer med et avanceret stof, der er nøje udvalgt efter timevis af omfattende prøver. Taito Control har en tykkelse på 3 mm og en holdbar, syet kant i ROCCAT-blå. Den har både stil og substans.
  • Specifikationer
  • Specifikationer - Udvidet
ProduktbeskrivelseROCCAT Taito control - musemåtte
ProdukttypeMusemåtte
Dimensioner (B x D x H)40 cm x 32 cm
Vægt500 g
Generelt
ProdukttypeMusemåtte
Bredde40 cm
Dybde32 cm
Tykkelse0.35 cm
Vægt500 g
Diverse
EgenskaberGummi base, varmebehandlet