Logitech ConferenceCam Connect - Videokonference kamera - farve - 1920 x 1080 - 720p, 1080p - audio - trådløs - HDMI - WiFi - Bluetooth 4.0 / NFC - USB 2.0 - H.264

Varenr.: [1133419] | Producent: Logitech | Model-nr.: 960-001034 | EAN: 5099206059030

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-3 hverdage. (Gælder også ved afhentning) Mere info
DKK 2.228,00
ex. moms 1.782,40
Total inkl. fragt 2.228,00
Læg i indkøbskurv
Elegant, nem at bære og hurtig at installere og anvende, så det samarbejdsmæssige potentiale ved funktionen Arbejd overalt kan udnyttes endnu bedre.

Oplev selv udstyret, optimeret til team på 1-6 personer, med HD-video med 1080p, retningsuafhængig lyd og trådløs skærmspejlingsprojicering næsten uanset hvor du arbejder - og produktiviteten vil vokse eksplosivt.

Linsen fokuserer automatisk på mennesker og genstande og sikrer knivskarp opløsning uanset hvilken retning den peger.

Du skal bare tilslutte en pc eller Mac for at kunne afholde virkelighedstro møder i brugerens eget velkendte computermiljø. Herudover kan du ved hjælp af den praktiske trådløse tilslutning udføre skærmspejling og lydkobling via kompatible mobilenheder.

Synsfelt på 90-grader med digital panorering og vipning samt 4 x digital zoom i fuld HD er perfekt til møder i mindre grupper.

Lyden er justeret med henblik på at give brugerne en lydoplevelse af høj kvalitet samt mulighed for at høre og blive hørt inden for 12 meters afstand.

Ekko- og støjreducerende lydteknologi får samtalerne til at lyde, som blev de ført i samme rum.

Afholdelse af videokonferencer i professionel kvalitet har aldrig været nemmere, eftersom hverken særlig software, træning eller vedligeholdelse er nødvendig.

Du kan endda efterlade kablet derhjemme: foretag op til tre timer lange skærmspejlinger/videoopkald, eller anvend højtalertelefonen i op til 15 timer med et fuldt opladet batteri (kan oplades via USB- eller strømstik).

Du kan via en trådløs forbindelse til ConferenceCam spejle præsentationer, regneark, videoklip eller indhold fra internettet fra en mobilenhed til en tv-skærm.

Frigør båndbredde på den bærbare computer via videobehandling på kameraet, så der opnås en mere jævn videotransmission i programmer som Microsoft Lync 2013.

Optimering til Microsoft Lync 2013 og Cisco Jabber, WebEx-kompatibilitet og Skype-certificering sikrer en integreret oplevelse via de fleste erhvervsplatforme for samlet kommunikation.

Hvis du holder en NFC-kompatibel mobilenhed over basekonsollen, kan du lynhurtigt oprette binding og opleve professionel lydkvalitet via højtalertelefonen.

Du kan hurtigt og nemt oprette forbindelse mellem en Bluetooth -kompatibel enhed og den indbyggede højtalertelefon.

Du kan nemt panorere/vippe/zoome/justere lyden med kameraet (besvar/afslut opkald, lydstyrke, lydløs) under møder. Linsen kan dækkes til ved hjælp af fjernbetjeningen og således give ekstra tryghed og uforstyrrethed når kameraet ikke er i brug.

Brugere kan selv vælge hvilken skrivebordsversion af videokonferenceprogrammet de vil bruge.

Kensington-låsen er en enkel og indbygget sikkerhedsløsning, som sikrer udstyret imod tyveri.
Logitech ConferenceCam Connect HD 1080P
Som All-in-One-apparat forener Logitech® ConferenceCam Connect HD-video i 1080p og surroundsound med et mobilt design til en overkommelig pris. Videokonferenceløsningen er optimeret til små grupper på op til seks personer. Den har porte til flere enheder og er desuden konfigureret i en håndevending. Dermed er professionel videokvalitet, et USB- og Bluetooth® -håndfrit sæt og en trådløs skærmspejling1 nu stort set til rådighed når som helst og hvor som helst.

All-in-One-videokommunikationsløsning til små grupper
Den overkommelige videokonference-løsning ConferenceCam Connect er til grupper på op til seks personer og har tilslutninger til flere enheder. Den kan konfigureres i en håndevending og åbner helt nye muligheder for samarbejde i små grupper. ConferenceCam Connect sikrer et stort 90-graders synsfelt med digital sving- og mekanisk vippefunktion samt digital firdobbelt zoom i HD og har derudover et Zeiss® -glasobjektiv med autofokus. Den mobile håndfri kommunikation er baseret på trådløs Bluetooth® -teknologi, Near Field Communication (NFC) og USB. Med den fremragende sorround lyd kan brugere uden problemer høre og blive hørt i en omkreds på op til 3,6 meter, mens ekko- og støjundertrykkelsen sørger for en realistisk samtale. ConferenceCam Connect kan køre på strøm og batterier for en absolut fleksibilitet på den mobile arbejdsplads, der er tilslutninger til flere enheder og derudover er der en bred UC-kompabilitet med certificeringer til Microsoft®, Cisco® og Skype™.


Bærbart All-in-One-design
Elegant, bærbart All-in-One-design for den højeste fleksibilitet på den mobile arbejdsplads.

Ideel til mindre arbejdsgrupper
ConferenceCam er ideel til teams fra 1 til 6 personer: Få glæde af en højere produktivitet på stort set alle arbejdspladser med HD-video i 1080p med surround sound og kabelløs skærmspejling.

Se og bliv set
Automatisk justering af fokusområde for personer og objekter for en skarp opløsning fra enhver vinkel.

Tilslutninger til flere apparater
Du skal blot tilslutte en pc eller en Mac for at holde livagtige konferencer i dine velkendte computeromgivelser, eller udnyt den praktiske kabelløse forbindelse til skærmspejling og Audio-Pairing-funktionen fra en kompatibel mobil enhed².

Kommunikér med alle deltagere
90 graders synsfeltet, de digitale dreje- og hældningsfunktioner og det digitale firdobbelte zoom i full HD er ideelt til møder i små grupper.

Lyt og blive hørt
Det akustiske design giver en førsteklasses lydkvalitet, så brugere uden problemer kan høre og blive hørt i en omkreds på 3,6 m.

Naturlig, realistisk lyd til samtaler
Ekko- og støjreduktion sørger for levende samtaler, som befandt du dig i samme rum som den anden part.

USB-Plug&Play-forbindelse
Aldrig før har det været nemmere at afholde professionelle videokonferencer - og det uden speciel software, oplæring eller vedligeholdelse.

Batteri

Slut med kabelkaos: En opladning rækker til videokonferencer/skærmspejlinger i op til 3 timer og den håndfrie brug op til 15 timer.

Trådløs skærmspejlings-tilstand1
Opret en trådløs forbindelse for at projicere præsentationer, tabeller, videoer eller internetindhold fra en mobil enhed til en fjernsynsskærm.¹

H.264 UVC 1,5 med skalerbar videokodning (SVC)
Notebook-båndbredde er fri, fordi videobehandlingen sker direkte i kameraet. Resultatet er en mere flydende videostreaming med programmer som Microsoft® Lync™ 2013.

Professionelle certificeringer
Optimeret til Microsoft® Lync™ 2013, med Cisco Jabber™ og WebEx® kompatibel³ og certificeret til Skype™ - kan integreres i de fleste UC-platforme.

Near Field Communication (NFC)
For at parre skal du blot bevæge en NFC-kompatibel4 mobil enhed over basestationen - og nyde den professionelle lydkvalitet i den håndfri funktion.

Trådløs Bluetooth®-teknologi
Opret hurtigt og nemt forbindelse mellem en hvilken som helst Bluetooth® -enhed og den indbyggede håndfri funktion.

Kamerafjernstyring
Styr dreje-, hældnings- og zoomfunktioner på et andet Logitech ConferenceCam eller Webcam C930e hos din samtalepartner.5

Fjernbetjening med dockmulighed
Dreje- hældnings-, zoom- og lydfunktoner på kameraet (besvar/afslut opkald6, lydstyrke, mute) kan let betjenes under hele samtalen. Objektivet kan let lukkes når webcam ikke bruges, så din privatsfære altid kan forblive privat.

Egnet til de fleste UC- og videokonferenceprogrammer
Brugere kan også nemytte et program til desktop-videokonferencer efter eget valg.

Kensington Lock-kompatibel
Kensington Security slotten giver en brugervenlig, integreret sikkerhedsløsning til beskyttelse mod tyveri.

¹ Eventult bruges der ikke spejl skærm" som formulering på enheden men en lignende formulering såsom " vælg skærm" eller " vis skærm" . Kontakt venligst producenten af din mobile enhed for at kontrollere, om den understøtter spejling af skærmen.
² Kompatibel med Android og Windows 8.1 .
³ Nyeste version på www.logitech.com/ciscocompatibility.
4 Med mobile enheder med NFC-teknologi.
5 Med Microsoft® Lync™-installationer Plug-in-download kræves.
6 Med Microsoft® Lync™, Skype™ og Cisco Jabber™.
7 Nogle software-clients understøtter kun HD-videokommunikation i 720p. Få oplysninger på kundeservice-hjemmesiden fra producenten."
90 graders synsfeltAudio med surroundsound og 3,6 m rækkeviddeOmnidirektionale fuld duplex-mikrofonerHDMI-tilslutning
Logitech ConferenceCam Connect HD 1080P
  • Specifikationer
  • Specifikationer - Udvidet
  • Produkt-varenumre
ProduktbeskrivelseLogitech ConferenceCam Connect - videokonference kamera
EnhedstypeVideokonference kamera - fast
AudioJa: indbygget højttaler, indbyggede dobbelt stereo-mikrofoner
Dimensioner (B x D x H)7.5 cm x 7.5 cm x 30.42 cm
Vægt766 g
FarveSølv
Connectivity teknologiFortrådet, trådløs
KameraFarve
Maksimum opløsning1920 x 1080
Video Modes720p, 1080p
FokusindstillingAutomatisk
InterfaceUSB 2.0, HDMI, Bluetooth 4.0 / NFC
Medfølgende ledninger1 - USB-kabel - ekstern - 2 m
EgenskaberRightLight 2 teknologi, Carl Zeiss optik, ekkoreduktion, fuld duplex audio, digital PTZ-funktion, sikkerhedslåseåbning (kabellås solgt separat), integreret genopladeligt batteri, tiltjustering, Jabber-kompatibel, WebEx-kompatibel, noise reduction, højttalertelefon-tilstand, kompatibel med Skype
Producentgaranti2 års garanti
Generelt
EnhedstypeVideokonference kamera
LydsupportJa: indbygget højttaler, indbyggede dobbelt stereo-mikrofoner
Connectivity teknologiFortrådet, trådløs
Bredde7.5 cm
Dybde7.5 cm
Højde30.42 cm
Vægt766 g
Kamera
TypeFarve - fast
Digital videoformatH.264
Max digital video opløsning1920 x 1080
Video Modes720p, 1080p
Digital zoom4
Videooptagelse1920 x 1080 @ 30 fps
EgenskaberRightLight 2 teknologi, Carl Zeiss optik, ekkoreduktion, fuld duplex audio, digital PTZ-funktion, sikkerhedslåseåbning (kabellås solgt separat), integreret genopladeligt batteri, tiltjustering, Jabber-kompatibel, WebEx-kompatibel, noise reduction, højttalertelefon-tilstand, kompatibel med Skype
Objektivkonstruktion
FokusindstillingAutomatisk
Vandret synsfelt (grader)90
Interface
VideoHDMI
NetværksgrænsefladeBluetooth 4.0 / NFC
ComputergrænsefladeUSB 2.0
Ekspansion / Konnektivitet
PorteHDMI
USB 2.0
Diverse
Udstyr inkluderetFjernstyring
Medfølgende ledninger1 x USB-kabel - ekstern - 2 m
FarveSølv
Effekt
StrømenhedStrømforsyningsadapter - ekstern
Batteri(op til 3 timer)
Medfølgende programmer / Systemkrav
OS nødvendigMicrosoft Windows 7, Apple MacOS X 10.7 eller senere, Windows 8.1
Producentgaranti
Service & SupportBegrænset garanti - 2 år
Produktet er kendt under følgende varenumre i vores system
SKU: 960-001034
EAN: 5099206055971
EAN: 5099206059030
Hvorfor oplever jeg at den umiddelbart samme varer findes på forskellige varenumre?

Producenterne udgiver ofte den samme varer med forskellige varenumre, typisk handler det udelukkende om forskellige versioner af emballagen. Eksempelvis kan emballagen være målrettet forskellige lande. Vi forsøger bedst muligt at samle varerne, men det kan opleves at den samme varer figurerer på forskellige varenumre i vores system.