Logitech Z533 - Højttalersystem - til PC - 2.1-kanal - 60 Watt (Total)

Varenr.: [1121696] | Producent: Logitech | Model-nr.: 980-001054 | EAN: 5099206058675

Varen er på fjernlager, leveringstiden er 3-5 hverdage. (Gælder også ved afhentning) Mere info
DKK 582,00
ex. moms 465,60
Total inkl. fragt 582,00
Læg i indkøbskurv
Slip imponerende lyd der fylder rummet, løs med højtalere der er designet til at opsluge dig i lyden fra musik, spil eller film. Z533-højtalere til pc'en har to fuldtone-højtalerenheder på 2,5" med faseafretter og udgangseffekt på 60 Watt. Du kan tilslutte op til tre enheder på samme tid. Du kan bruge den som PC-højtaler, og du kan også tilslutte en tablet-PC, smartphone, spillekonsol eller et TV via 3,5-mm-stikket eller RCA-indgangsstikket. Der er et 3,5-mm indgangsstik på fjernbetjeningen til tilslutning af mobilenheder. Der er et 3,5 mm og et RCA-indgangsstik på bagsiden af subwooferen til tilslutning af PC'er, TV eller spillekonsoller - PlayStation 3 eller Xbox 360. Du får fyldig, dynamisk bas med den fremadrettede subwoofer så du kan mærke hver eneste rytme i musikken. Den tragtformede port tube på subwooferen forbedrer lave frekvensgange. Betjening lige ved hånden giver den bedste oplevelse med PC-højtalerne. Du kan placere fjernbetjeningen med ledning i nærheden så du nemt kan tænde/slukke og justere lydstyrken samt bassen. Ud over knapperne har fjernbetjeningen et 3,5 mm indgangsstik så du nemt kan tilslutte smartphonen, tablet-PC'en eller MP3-afspilleren. Du kan slutte hovedtelefonerne til fjernbetjeningen og tale, spille spil eller lytte til musik uden at genere dem omkring dig. Der er et praktisk stik til hovedtelefoner på fjernbetjeningen.
Logitech Z533 Multimedia Speakers
Stærk lyd, der bevæger sig. Med en effekt på 120 watt * producerer Logitech® multimedie-højttalersystemet Z533 en kraftig lyd, der fylder rummet ud med mættede dybder og detaljerede diskanter. Løft musik, film og spil op på et helt nyt lydniveau takket være subwooferen med 5,7 cm bredbåndshøjttaler. Du kan nemt og problemfrit regulere din lyd via den kabelforbundne styreenhed, der tilbyder betjeningselementer til aktivering af din enhed eller til regulering af lydstyrke og bas såvel som et hovedtelefonstik og en ekstra 3,5 mm-indgang. Takket være forskellige tilslutningsmuligheder i form af 3,5 mm- og phono-indgange kan du nemt og bekvemt tilslutte så godt som enhver enhed, der råder over en lydudgang: Pc, tablet-pc, smartphone - endda fjernsynet. * 60 Watt effektiv ydelse (RMS).

Fremragende 120 Watt effekt
Med disse højttalere vil du opleve en imponerende klang i hele rummet og dykke ned i din musik, spil og film. Z533 PC-højttalersystem har to 2,5 -bredbåndshøjtalere med fase-plug og en RMS-effekt på 60 watt.

En bas, der går under huden
Den frontalt udstyrede subwoofer sørger for kraftig, dynamisk bas. Hvert beat rammer plet Ved hjælp af subwoofer'ens 2" -basrefleksrør med tosidet signal udvides lavfrekvensområdet

Tilslutninger til flere apparater
Brug op til tre tilslutninger samtidigt. Du kan bruge højttalerne til din PC eller forbinde den med tablet, smartphone, tv eller spillekonsol via et 3,5 mm-stik eller phono-indgange På styreenhedens 3,5 -mm-indgang kan du tilslutte mobiltelefoner.3,5 mm- og phono-indgangen på subwoofer'ens bagside er velegnet til tilslutning af pc, tv eller spillekonsol (PlayStation®3 eller Xbox 360 ® ). Der medfølger ingen phono-kabel i leveringen.

Styreenhed til alle funktioner
Styringen i hånden garanterer at pc-højttalerne leverer en god lytteoplevelse. Placer den kabelforbundne styreenhed inden for rækkevidde og få adgang til tænd- /slukkontakt, lydstyrke- og basregulering. Foruden de komfortable betjeningselementer har styreenheden en 3,5 -mm-tilslutning, via hvilken du nemt og bekvemt kan tilslutte din smartphone, tablet eller din MP3-afspille.

Få en helt privat lytteoplevelse.
Tilslut dine hovedtelefoner til styreenheden og foretag telefonopkald, spil eller lyt til musik uden at forstyrre dine omgivelser. Det praktiske hovedtelefonstik er placeret på styreenheden."
Frontal udstyret subwoofer for kraftige, dynamiske tonedybder.Fremragende 120 Watt effekt (60 W RMS)Inkl. styreenhed til alle funktionerHovedtelefonstik på styreenheden3 separate lydindgange til andre lydkilder (1 x phono / 2 x jack 3,5 mm)
Logitech Z533 Multimedia Speakers
  • Specifikationer
  • Specifikationer - Udvidet
  • Produkt-varenumre
ProduktbeskrivelseLogitech Z533 - højttalersystem - til PC
ProdukttypeHøjttalersystem - til PC - 2.1-kanal
Medietype2 højttalere, subwoofer
HøjttalertypeAktiv
Nominel udgangseffekt (total)60 Watt
Frekvensrespons55 - 20000 Hz
Nominel impedans8 kOhm
ForstærkerIntegreret
Højttalersystemdetaljer2 x højttaler for satellit 15 Watt 8 Ohm
1 x subwoofer 30 Watt 4 Ohm
Producentgaranti2 års garanti
Generelt
ProdukttypeHøjttalersystem - til PC - 2.1-kanal
Højttalersystem
Medietype2 højttalere, subwoofer
HøjttalertypeAktiv
Nominel udgangseffekt (total)60 Watt
Frekvensrespons55 - 20000 Hz
Nominel impedans8 kOhm
Signalstøjforhold80 dB
Udgangsniveau (SPL)97 dB
ForstærkerIntegreret
Højttalersystemdetaljer
Højttalere inkluderet2 x højttaler for satellit - 15 Watt - 8 Ohm - kabling
1 x subwoofer - 30 Watt - 4 Ohm - kabling
DriverdetaljerHøjttaler for satellit: full-range driver - 2.6"
Driverdetaljer (2. højttaler)Subwoofer: subwoofer-driver - 5.25"
Tilslutninger
ForbindelsestypeLydindgang (3,5 mm stereo mini jack)
Hovedtelefoner (3,5 mm stereo mini jack)
Lydindgang (RCA phono x 2)
Diverse
Udstyr inkluderetAudiokabel, trådet fjernstyring
Effekt
StrømkildeAC-strømadapter
Mål og vægt
Dimensioner (B x D x H) / Vægt detaljerHøjttaler for satellit: 10 cm x 8.5 cm x 17 cm / 525 g
Subwoofer: 25.5 cm x 19.5 cm x 26.5 cm / 4 kg
Producentgaranti
Service & SupportBegrænset garanti - 2 år
Produktet er kendt under følgende varenumre i vores system
SKU: 980-001054
EAN: 5099206058675
Hvorfor oplever jeg at den umiddelbart samme varer findes på forskellige varenumre?

Producenterne udgiver ofte den samme varer med forskellige varenumre, typisk handler det udelukkende om forskellige versioner af emballagen. Eksempelvis kan emballagen være målrettet forskellige lande. Vi forsøger bedst muligt at samle varerne, men det kan opleves at den samme varer figurerer på forskellige varenumre i vores system.