ComputerSalg.dk
Køb trygt dine julegaver 🎁
ALTID 90 dages returret på privatkøb Læs mere


Kæmpe sortiment og kundeservice i fokus

Med mere end 24 år i branchen, og en webshop der har været online siden 1999 ved vi godt hvad det drejer sig om. Hos os finder du altid et kæmpe udvalg af de mest populære varer, og med mere end 1.400.000 produkter har du noget at vælge imellem.

Fakta om ComputerSalg

  • Mere end 1.4 mio forskellige produkter online.

  • Vi afsender mere end 700.000 ordrer hvert år.

  • Mere end 800.000 online besøgende hver måned i Danmark, Sverige og Norge.

  • Netop åbnet webshop i Finland.

  • Åbner webshop i Tyskland i 2021.

Pricerunner kåring i 2020
I 2020 blev ComputerSalg kåret til den bedste webshop i kategorien Computer & Software, en pris som Pricerunner står bag og som er baseret på såvel vurdering af butikken samt købsproces og købsoplevelse. Dele som kundeanmeldelser, stemmer og endelig Mystery Shopping tæller med i den samlede vurdering af butikken.
Bedste kundeservice
Du kan være tryg, når du handler hos ComputerSalg Online Mega Store Det betyder meget for os, at vi har glade og tilfredse kunder. Vores dygtige medarbejdere i kundeservice er klar ved telefonerne fra kl. 10-16.00 alle hverdage. Vi har ligeledes produktspecialister indenfor næsten alle produktområder, som kan vejlede og rådgive om vores mange produkter. Vi håber du bliver tilfreds med den service du møder hos os.

EVA - ComputerSalgs nye pakkemaskine.

Kæmpe sortiment
ComputerSalg Online Mega Store er en af de største webshops i Danmark i forhold til udvalg af produkter. Med mere end 1.400.000 forskellige produkter kan du finde alt inden for Elektronik & Kontor, Husholdning, Hus & Have, Sport, Leg og Fritid, Kontor, El & VVS, Bøger samt Mad & Vin. Så uanset om det er en computer, en bog, en ovn, en vandslange eller dit næste køleskab så kan du finde det hos ComputerSalg – Online Mega Store
Super hurtig levering
Bestil inden kl. 16.00 Man-fre, og få leveret næste dag, når vi har varen på lokalt lager.
Vi sender også om søndagen, så vare på lokalt lager kan man bestille i weekenden helt frem til søndag kl 14.00 og få leveret allerede mandag.
EVA- hurtig og miljøvenlig pakkemaskine
EVA kom hurtig i funktion og allerede inden året var gået havde hun pakket over 170.000 ordrer.
I November 2020 fik ComputerSalg installeret en ny automatisk pakkemaskine. Udover EVA er hurtig og kan erstatte de fleste af vores pakkestationer, så har hun 3D scanning teknologi, der kan pakke helt tæt til varen. Derved reducerer vi pakke størrelsen med op til 50% og giver både be-sparelse på pap men også fyld i kasserne er stort set unødvendigt, så en ordre hos ComputerSalg er nu også mere miljøvenlig.
Om ComputerSalg.dk
ComputerSalg.dk startede i 1996 som en detailbutik med salg af computere, hardware og software. I 1999 udvides med online salg og siden har virksomheden vokset sig stor. I efteråret 2013 flyttede ComputerSalg.dk til Borup i den gamle pibefabrik på Kimmerslevvej og åbnede samtidig en butik i direkte tilknytning til lager og administration. I efteråret 2015 blev lokaliteten for lille og der blev udvidet med en ny lagerhal på godt 2.200m2, som stod klar i starten af 2016. Samtidig udviklede forretningen sig yderligere til et decideret online varehus, med alt inden for Elektronik & Kontor, Husholdning, Hus & Have, Sport, Leg og Fritid, Kontor og El & VVS, og forretningen blev til ComputerSalg Online MEGA Store.

I 2017 og 2018 styrkede ComputerSalg Online MEGA Store forretningen yderligere og tilføjede endnu flere varekategorier og leverandører til det i forvejen kæmpe store sortiment, så du nu også kan finde alle tidens populære bøger.

I 2020 flyttede ComputerSalg påny lokation da adressen på Tinvej 7 i Ringsted blev indviet. Her kom virksomheden til en lokalitet der både kunne rumme det hastigt stigende varelager samt med gode muligheder for udvikling. I det nye domicil med 10.000 m2 lager og 1000m2 kontor, kan virksomheden indfri vækstpotentialet og ambitionerne for de næste år
Indtagelse af det nordiske marked
I takt med den positive udvikling af onlinesalget i Danmark åbnede ComputerSalg i 2018 deres webshop i Sverige og efter en rigtig positiv modtagelse af de svenske kunder blev der i 2019 også åbnet op for norske kunder da computersalg.no blev åbnet i februar 2019 og i slutningen af 2020 blev også Finland taget med. I det 2021 er det planen at Tyskland også bliver indtaget af ComputerSalg.