ComputerSalg.dk - online MEGAstore

ComputerSalg.dk

Kæmpe sortiment og kundeservice i fokus

Med mere end 22 år i branchen, og en webshop der har været online siden 1999 ved vi godt hvad det drejer sig om.

Hos ComputerSalg – Online Mega Store finder du altid et kæmpe udvalg af de mest populære vare, med mere end 1.400.000 produkter online.

I 2019 blev ComputerSalg kåret til den bedste webshop i kategorien Telefoni, en pris som Pricerunner står bag og som er baseret på såvel vurdering af butikken samt købsproces og købsoplevelse. Dele som kundeanmeldelser, stemmer og endelig Mystery Shopping tæller med i den samlede vurdering af butikken.

Bedste kundeservice

Du kan være tryg, når du handler hos ComputerSalg Online Mega Store Det betyder meget for os, at vi har glade og tilfredse kunder. Vores dygtige medarbejdere i kundeservice er klar ved telefonerne fra kl. 9-16.30 alle hverdage. Vi har ligeledes produktspecialister indenfor næsten alle produktområder, som kan vejlede og rådgive om vores mange produkter. Vi håber du bliver tilfreds med den service du møder hos os.

Kæmpe sortiment

ComputerSalg Online Mega Store er en af de største webshops i Danmark i forhold til udvalg af produkter. Med mere end 1.400.000 forskellige produkter kan du finde alt inden for Elektronik & Kontor, Husholdning, Hus & Have, Sport, Leg og Fritid, Kontor, El & VVS, Bøger samt Mad & Vin. Så uanset om det er en computer, en bog, en ovn, en vandslange eller dit næste køleskab så kan du finde det hos ComputerSalg – Online Mega Store

Super hurtig levering

Bestil inden kl. 16.00 Man-fre, og få leveret næste dag, når vi har varen på lokalt lager.
Vi sender også om søndagen, så vare på lokalt lager kan man bestille i weekenden helt frem til søndag kl 14.00 og få leveret allerede mandag.

Om ComputerSalg.dk
ComputerSalg.dk startede i 1996 som en detailbutik med salg af computere, hardware og software. I 1999 udvides med online salg og siden har virksomheden vokset sig stor. I efteråret 2013 flyttede ComputerSalg.dk til Borup i den gamle pibefabrik på Kimmerslevvej og åbnede samtidig en butik i direkte tilknytning til lager og administration. I efteråret 2015 blev lokaliteten for lille og der blev udvidet med en ny lagerhal på godt 2.200m2, som stod klar i starten af 2016. Samtidig udviklede forretningen sig yderligere til et decideret online varehus, med alt inden for Elektronik & Kontor, Husholdning, Hus & Have, Sport, Leg og Fritid, Kontor og El & VVS, og forretningen blev til ComputerSalg Online MEGA Store.

I 2017 og 2018 styrkede ComputerSalg Online MEGA Store forretningen yderligere og tilføjede endnu flere varekategorier og leverandører til det i forvejen kæmpe store sortiment, så du nu også kan finde alle tidens populære bøger. I 2019 fik ComputerSalg – Online MEGA store også tilføjet Vin og Spiritus til sortimentet.

Indtagelse af det nordiske marked
I takt med den positive udvikling af onlinesalget i Danmark åbnede ComputerSalg i 2018 deres webshop i Sverige og efter en rigtig positiv modtagelse af de svenske kunder blev der i 2019 også åbnet op for norske kunder da computersalg.no blev åbnet i februar 2019.

Borup
Den lille butik ComputerSalg åbnede på Kimmerslevvej i 2014 har vokset sig stor og i 2016 blev det gamle lager inddraget i butikken, hvilket gav endnu bedre mulighed for at vise det brede sortiment og som dermed også berettiger navnet MEGA store. Butikken har henover 2017 og 2018 udviklet sig til en populær butik i nærområdet hvor man både kan finde alt fra den nye computer, kontorartikler til køleskab, legetøj og lamper. Butikken er en oplevelse værd da både indretningen og det professionelle personale tager godt i mod nye kunder og giver vejledning og råd til kundernes køb.

ComputerSalg MEGA store i Ringsted
I foråret 2020 flyttede butik, administration og lager til en ny og større lokalitet i Ringsted. Forretningen har i dag udviklet sig til et online varehus, med alt indenfor IT & Elektronik, Kontor, Bolig, Husholdning, Skønhed, Bøger, EL & VVS, Sport, Leg & Fritid.

Billeder fra ComputerSalg MEGA Store i Ringsted