ComputerSalg.dk

- Kæmpe sortiment og kundeservice i fokus
Med næsten 20 år i branchen, ved vi godt hvad det drejer sig om. Hos ComputerSalg.dk finder du altid et kæmpe udvalg af de mest populære varer indenfor forbrugerelektronik.

Bedste kundeservice
Du kan være tryg, når du handler hos ComputerSalg.dk. Det betyder meget for os, at vi har glade og tilfredse kunder, og vi håber du bliver tilfreds med den service du møder hos os.

Handel trygt hos os
ComputerSalg.dk er certificeret med E-handelsfondens e-mærke. Det betyder at du er sikret trygge og tillidsfulde rammer når du handler hos os. e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du som kunde dækket af en køberbeskyttelse med en økonomisk sikring på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kvalitetssikret af e-mærket jurister, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel.

Mega sortiment
ComputerSalg.dk er en af de største webshops i Danmark for salg af forbrugerelektronik. Ud over forbrugerelektronik finder du også alt hvad du skal bruge indenfor bolig, husholdning, hus & have, sport og fritid.

Historien bag ComputerSalg.dk
ComputerSalg.dk startede i 1996 som en detailbutik med salg af computere, hardware og software. I 1999 udvides med online salg og siden har virksomheden vokset sig stor og er i dag en af de største webshops i Danmark for salg af forbrugerelektronik. I efteråret 2013 flyttede ComputerSalg.dk til Borup i den gamle pibefabrik på Kimmerslevvej og åbnede samtidig en butik i direkte tilknytning lager og administration.